Kivételes lehetőség várja Önt Gyöngyös belvárosában!

company_logo

169 000 000

Ft

523 220 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
323 m²

Leírás

Kivételes lehetőség várja Önt Gyöngyös belvárosában!

Eladó egy különleges ingatlankínálat, amely 169 000 000 forintos vételárral bír és nem csak lakhatási, hanem üzleti lehetőséget is rejt magában. Tökéletes választás lehet borászoknak, vagy olyan vendéglátással foglalkozó családi vállalkozásnak akik egyedi, karakteres helyen képzelik el működésüket.

A hatvanas évektől üzemelő , akkor nagyon híres patinás Bachus-Borozó most új tulajdonosát keresi, hogy folytathassa hagyományait vagy hogy új életet leheljen ebbe a gyöngyszembe.

Álmodja újra, és tegye lehetővé hogy ez az ingatlan visszanyerje egykori virágzását. Ha ezek falak beszélni tudnának! Igenis igény van arra, hogy a méltán híres Mátrai borvidék különleges és zamatos borai méltó helyen képviseljék magukat. A hely arra is ideális , hogy borkóstolók, borászati rendezvények színtere legyen.

Az ingatlan összetétele rendkívül sokrétű: Jelenleg földszinti részén, saját udvaráról megközelíthető, külön bejáratú és külön helyrajzi számmal rendelkező lakások vannak kialakítva. A két utcai bejárattal is rendelkező ingatlan egy nagyobb 133nm-es üzlethelyiséget és raktárat is magába foglal , ez volt valamikor a bor mintabolt. A hatalmas 296 nm-es , 3 hajós kialakítású boltíves pincerendszere rendkívül jó állapotban van. Itt működött egykor a híres Bachus- Borozó, ami hosszú éveken át nyújtott emlékezetes élményeket a bor szerelmeseinek. Az épület tetőtere beépíthető , dupla padlása van és a belmagasság is engedi . Akár további lakások kialakítását teszi lehetővé, vagy átalakítási tervet is rejt. Az épület, és a hely adta lehetőségek , tökéletes alapot nyújtanak egy egyedi, üzleti szemlélettel megálmodott projekt megvalósításához.

Az ingatlan a város szívében található, így a belváros közelsége több szempontból is előnyös. A parkolási lehetőségek adottak, és ingyenesen vehetők igénybe. Az épület könnyen megközelíthető, de az áruszállítás sem okoz fennakadást a környéken. Az itt rejlő értékek széles skálát ölelnek fel, így az új tulajdonosoknak lehetőségük van saját vízióiknak megfelelően alakítani azt.

Ehhez nyújt remek segítséget az újonnan meghirdetett alábbi pályázati lehetőségek.



Összefoglalva, ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy álom megvalósításának helyszíne is lehet. Kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnék ötvözni a munkájukat a szenvedélyükkel, és egy olyan helyet keresnek, ami inspiráló környezetet biztosít ennek érdekében.

Ha Ön is közéjük tartozik, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk további részletekért.

Hívjon! Kérjen bővebb információt! Egyeztessen időpontot a megtekintésre!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147423999

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn