Kiskörei eladó 85 nm-es ház

company_logo

29 000 000

Ft

341 176 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 15., 08:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
85 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
3431  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

VÁLLALKOZÓK, ŐSTERMELŐK, HOBBI GAZDÁLKODÓK FIGYELEM!!! Heves megye, a Tisza-tó mellett Kiskörén, központ közeli 3430m2-es állattartó telep/hobbi farm legelővel, gyümölcsössel, veteményessel és egy 85m2-es húsfeldolgozóval valamint saját lakrésszel eladó. A 85m2-es tégla épület jó állapotnak örvend, nyílászárói fából készültek, fűtése cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott, padlózata laminált parkettával és kerámia járólapokkal burkolt. Helyiségei: feldolgozó, előkészítő, konyha, folyosó, fürdő és WC egyben, és 2 szoba, melyek jelenleg tárolóként és raktárként funkcionálnak. A feldolgozó mögött kapott helyet egy hűtőkamra. Az udvaron számos melléképület, istállók, ólak találhatók, melyek alkalmasak tehén, birka, kecske, disznó és szárnyasok tartására. Korábban tej- és sajt feldolgozóként is működött, jelenleg saját célú húsfeldolgozásra használt, de remek üzleti lehetőséget rejt őstermelőknek és kisvállalkozóknak számos gazdálkodói tevékenység végzésére. A település központjában megvásárolható mellé egy jelenleg is sikeresen működő 50m2-es húsbolt 9.5M Ft-ért.
Kisköre, valamint a Tisza-tó, rohamos fejlődésnek indult az elmúlt években. A nemrég felújított strand és kikötő, az új kilátó, a hallépcső és a vízlépcső számos élményt nyújt az ide látogatóknak, legyen szó ökotúrákról, vízi kalandokról, strandolásról, biciklizésről vagy pihenésről. Nyáron kifejezetten frekventált; pezsgő programok, koncertek, fesztiválok várják az ide látogató turistákat, kirándulókat, horgászokat, biciklistákat. Heves 20 perc, M3-as felhajtó félóra, Eger 40 perc alatt elérhető autóval.
Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel és pénzügyi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144861340

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn