Hirdetés
Jófogás promóció

Herédi 80 nm-es ház eladó #4328996

company_logo

11 900 000

Ft

148 750 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó;

 Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

nov 26., 19:49

Ingatlanközvetítő
Hirdetés
Jófogás promóció
Hirdetés
Jófogás promóció

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Hirdetés
Jófogás promóció
Hirdetés
Jófogás promóció

Leírás

Budapesttől mindössze 50 km-re, szinte végig az M3-as autópályán jól megközelíthető Heréden megvételre kínálom ezt a sok lehetőséget magába rejtő, részben felújítandó, részben bontandó ingatlant.

Az ingatlan mintegy 3000nm-es telken található, nagyon szép környezetben, központi helyen, a katolikus templom közelében.

Közel 200 termő gyümölcsfával (mintegy 120 intenzív körtefa, 40 almafa és 27 db szilvafa), a telek hátsó vége mögött patakkal, szép kilátással. Méretéből adódóan akár álltatartásra, gazdálkodásra is alkalmas.

A telken 2 kisebb 2-2 szobás házat találunk, melyet akár egybe is építhetünk, vagy külön-külön bejárattal is felújíthatunk. A víz- és villany bevezetve, a csatorna kapun belül, a gázcsonk pedig a bejárat előtt közvetlen, így bekötése egyszerűen megoldható.

A tulajdonos az ingatlanok felújítását megkezdte. A tetők gerendái kicserélve, kijavítva, megerősítve, így alkalmas lehet a tetőtér lakhatóvá tételére, beépítésére is, ezáltal mintegy megkétszerezve a hasznos, lakható alapterületet. Rengeteg, felújításhoz szükséges építőanyagot adna a vételár részeként az ingatlanhoz, így csökkentve az új tulajdonos felújítási költségeit.

A telken egy 25nm-es különálló, jó állapotban lévő tárolót találunk, mely kicsi átalakítással garázzsá alakítható. A tároló alatt kb. 10nm-es pince áll még rendelkezésünkre.

Falusi Csok is felvehető. A környék gyönyörű, biztonságos. A felújítás befejezése után szép környezetben, a központban élvezheti új otthonát.

Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt, hogy találkozik-e elképzeléseivel!
Barna Tünde Tel:

Hivatkozási azonosító: HK-4328996-4328996-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137034313

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás