Gyöngyös központi, 154+35nm lakás, üzlet, raktár épület együttes

company_logo

83 000 000

Ft

538 961 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
154 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Kert:
nincs

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Lakás-Üzlet-Raktár-Pince Egyben A Város Szívében!

Eladóvá vált Gyöngyös kedvelt városközponti részén a Köztársaság téren egy rendkivül jó hangulatú és energiájú, 2 szintes exklúzív igényességgel felújított tégla lakás-üzlethelyiség-tároló-pince elrendezésű összességében közel 190nm hasznos alapterületű belvárosi lakás-ház - eredetileg "kivett iroda, étterem". Az ingatlan belső udvara kb.18-20nm-en szárazon alápincézett, emeleti lakása 2 szoba-amerikai konyhás-hatalmas nappalival, világos, beépített konyhabútorral és gépekkel felszerelt konyhával, és egy óriási fürdőszobával rendelkezik. Az utcai szinten eredetileg 2 helyiségből álló, jelenleg is bérelt üzletként funkcionáló -bérlői elégedettek, tulajdonosváltás esetén is szívesen folytatják tevékenységüket az épületen belül -, mosdó-raktár helyiségekkel rendelkező házrész lett kialakítva. Ezeken felül még 2 különálló 18-27nm-es tároló épületek és egy kellemes méretű belső-udvar található.
Az ingatlan főbb jellemzői: rendkivül igényes, napfényes, világos, csendes, dél-keleti tájolású, központi elhelyezkezésű. Az egész ház körbeszigetelt, tetőzete új héjat kapott, mind a födém, mind a gerendázat közt dupla hőszigetelő réteg:10cm-es közetgyapot szigetelő és vízzáró-páraáteresztő rendszer lett kialakítva. Burkolatai, műanyag hő- és hangszigetelt nyilászárói, minőségi beépített bútorai mind vadonatújak és elsőosztályúak, igényesen, színben tökéletesen harmonizálva összeválogatottak. Fűtése gáz kondenzációs kazánnal és klímával egyaránt működtethető, a szinteken két teljesen különálló rendszerrel, villanyhálózata modernizált, felújított. Nyilászárói a legújabb szabvány szerint, mindenütt azonos színben és minőségben lettek kiválasztva, belső nyilászárói úgyszintén. Kényelmes élettér lehet egy kisebb családnak, vagy párnak. Azt, hogy előző tulajdonosa mennyire szerette és becsülte a házat, mutatja, hogy milyen minőségben lett felújítva, karbantartva ám az élet máshová sodorta. Az ingatlan központi elhelyezkedésű: posta, orvos, boltok, iskola, bankok, óvoda és tömegközlekedés és a város főtere mind pár percnyi sétára található.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kedvezményes ügyvédi díjakkal, energetikai tanúsítvány beszerzésével, és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Viszontlátásra!

Azonosító: 2426

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146840326

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn