Gyöngyös belvárosában,3- részből álló családi ház eladó

company_logo

120 000 000

Ft

416 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
288 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert:
nincs

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Gyöngyös belvárosában, három különálló lakrésszel ellátott,plusz utcafronti üzlethelyiséggel,teremgarázzsal családi ház eladó.

A ház adottságával kifolyólag minden tekintetben alkalmas lehet panziónak több generációs családoknak és további vállalkozásuk céljára is megfelelő.

Jelenlegi elrendezése; 3 db önállóan is használható ingatlan részből áll. Külön gáz, víz,villanyórákkal és mindegyik rész külön bejárattal rendelkezik..Az első sarok rész Kb: 80-90 nm: áll egy 4,5x3,5m, egy 5x6m szobából, egy 3,5x4,5 konyhából, egy 4x4m nappaliból és egy fürdőszoba WC-ből valamint egy kb: 1.5x8m folyosó( előszoba) + egy ugyanolyan méretű terasz az udvar felé.Az üzlet-műhely-szociális: kb: 125nm: áll egy 5,5x5,5m üzletből, egy 5,5x11m műhelyből, egy galériás konyha-étkező ill. felső hálórészből, fürdőszobából és WC-ből.Ehhez tartozik egy terasz és udvar parkoláshoz 2-3 autó számára, valamint kb: 3,5x5m pince.
A hátsó rész külön bejárattal udvar, előszoba, konyha-étkező, kis és nagy szoba valamint fürdőszoba WC-vel és egy nagyobbacska kamra-spejz Kb:60-70nm belsőrész.Az egész ingatlan kb: 8 éve van felújítva, új tetőszerkezet fólia,cserép, szigetelve, színezve, műanyag nyílászárók, a műhelyben és hátsó részben legújabb kazánokkal ellátott fűtés van.Riasztókkal és kamerákkal ellátott rendszer működik és távvezérelt kapu és ajtó.

Amennyiben felkeltettük kedves érdeklődők figyelmét,legyenek kedvesek 9:00 és 17:00 között az előre egyeztetett időpontot megbeszélni az ingatlan megtekintésével kapcsolatban, hétvégén is készségesen állunk rendelkezésre, köszönjük szépen megtekintették hirdetésünket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126459039

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás