Erdőtelek központi részén eladó egy jó állapotú téglaház

15 500 000

Ft

158 163 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Házszám:
300

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
van
Méret:
98 m²

Leírás

Kiváló helyen, a település központjában eladó egy nagyobb alapterületű, bármely Csok igénybevételére is alkalmas Kádár-kocka típusú családi ház. A ház 90 négyzetméternél nagyobb, a belmagasság 2,6 méternél magasabb, B30-as téglából épült és teljesen vályogmentes. Az ingatlan az energetikai felújításra irányuló, államilag támogatott pályázatnak is teljes mértékben megfelel.
A lakóingatlanban van 3 szoba + előszoba + konyha + étkező+ zuhanyzós fürdő + wc + kamra.
A házhoz több melléképület is tartozik (nyári konyha, külső kamra, zöldséges pince, garázs, valamint további kb. 40m2 területen állattartásra alkalmas épületek, ólak).

A ház minden közművel ellátott (víz+villany +gáz+csatorna). A tél melegéről a gázkazán mellett egy kandallókályha is gondoskodik.

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden pár perc sétával elérhető (boltok, zöldséges, buszmegálló, patika, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, posta, óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, templom), ezek mind 300m-en belül helyezkednek el.

A ház kertjében gyümölcsfák és bokrok találhatók, illetve zöldségtermesztésre is használják, így ellátják egész évben a családot friss zöldséggel, gyümölccsel. A laza, homokos talaja könnyen művelhető.

Erdőtelek Heves megyében, a Mátrához, Gyöngyöshöz és Egerhez is közel, Hevestől 10 km-re található, területén egyre több munkalehetőség (SBS Kft, Prebeton Zrt) adódik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149666174

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn