Eladó visontai családiház

company_logo

47 500 000

Ft

296 875 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
44

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Méret:
160 m²

Leírás

Visonta a Mátra déli lábánál, Gyöngyöstől keletre található Heves vármegyében. Itt kínálok eladásra, egy nagyszerű, felújított, tetőtér beépítéses családi házat.
Az ingatlan 628 nm-en fekszik, nyugodt családias utcában. A ház körül garázs, tároló, pince, műhely, kert található. A ház B30-as téglából épült az 1980-as évek elején. Két szintből áll, az alsó szinten a közlekedőből nyílva találunk nagy nappalit, dolgozószobát, hálószobát, étkezőt és egy konyhát, valamint a folytatásban külön fürdő, Wc, kamra, és egy lejárat található, ahonnan megközelíthető a pince, a kazán és a műhely is. Az alsó szintről a felső szintre szép lépcsőn jutunk fel, ahol további három különálló szoba, illetve fürdőszoba található Wc-vel és zuhanykabinnal. A fürdőhöz egy külön szárítóhelyiség is tartozik, mely akár gardrób is lehet. Az egyik szobához erkély is tartozik, mely az utcára néz.
A ház jó elrendezésű, hibátlan, kényelmes! A tetőzet cserép, a nyílászárók újak mindenhol, műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval. Szigetelővakolatot kapott a ház, 10 cm, melynek köszönhetően az ingatlan klímája egész évben kellemes és a rezsiköltség is alacsonyan tartható. A ház melegét gázkazán és vegyes tüzelésű kazán adja. A vezetékek újak, 3 fázis található. Minden helyiség tiszta, parkettás vagy járólapos, szép, igényes, rendezett. A kertben kerticsap, termő gyümölcsfák, kis füves terület található. A szomszédok is éppúgy, mint az egész utca rendezett, barátságos. Közmű minden található. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, így az adásvétel gyorsan köthető!
Ajánlom fiataloknak, családosoknak, vagy családot tervező fiatal párnak. A településen iskola, óvoda, orvos, bolt található, Gyöngyös 10 percen belül megközelíthető.
Várom hívását ha igényes ingatlant keres szép helyen! Hitelügyintézést díjmentesen vállalunk, valamint ügyvédi háttérrel rendelkezünk! Hívjon mielőbb és segítem a vásárlását teljeskörűen, akkor is keressen, ha előbb ingatlant kell eladnia! Keresse Anitát!98502
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139950989

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn