Eladó kastély - Gyöngyös

company_logo

111 000 000

Ft

92 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 22:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
1200 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kastély a szőlőben, grandiózus élettér és rendezvényhelyszín a beltérben!

Eladásra kínálunk a Gyöngyös és Abasár között elterülő szőlőtermő terület közepén egy háromszintes, összesen közel 1.200 m2-es, többfunkciós épületet, amely méretéből és adottságaiból adódóan remek lehetőséget kínál egy grandiózus rezidencia, egy nem mindennapi családi fészek kialakítására.

A felújítással, az építkezés befejezésével egy egyedi családi kastély építhető fel, ami lehet még egyszerre étterem és borház, rendezvényterem bálteremmel, esküvők, fogadások, exkluzív partik ideális helyszíne!

Másfél hektár művelés alól kivett udvar, közepén egy múlt századi, három szintes kúria megkezdett felújítással, újjáépítéssel.

Földszint: Előtér és fogadó szint, hatalmas belső tér. Étterem, különterem, szociális helyiségek. Három különálló lakrész, vendégfogadó, recepció, társalgó. Hátul vendéglátó-méretű konyha és kiszolgáló helyiségei, raktárak.
Emelet: vendéglátásra alkalmas, elszeparált galériák, raktár, valamint a szint külső folytatásaként egy 350 m2-es terasz.
Pinceszint: hatalmas kapacitású bortároló hordók, valamint klasszikus, részben egységekre tagolt, téglafalazatú boltíves pince az épület teljes hosszában. Újabb hatalmas, rendezvényteremmé alakítható tér.

A teljes birtok és tanya egy nagyobb turisztikai és idegenforgalmi fejlesztés kiinduló alapja is lehet, amely fekvéséből és méreteiből adódóan kivételes lehetőséget tud biztosítani a térség befektetőinek.

Ha egy igazán egyedi, a térség múlt századi hangulatát máig megőrző borházat, bortanyát keres, amit saját tervei alapján varázsolna újjá, alakítaná páratlan, felső kategóriás otthonná, vagy akár kiemelt rendezvények helyszínének, amennyiben keresi a régi épületek sokat sejtető különlegességeit, akkor ez az a birtok, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.



MIK azonosító: 2462889

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 117717778

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bosnyák Zoltán

MIK Ingatlanközvetítő Szövetkezet

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás