Eladó sorba került az én kicsi kis házikóm. Írhatnám egyszerűen "eladó

24 900 000

Ft

33 112 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 18., 15:20

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
D

Házszám:
18

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
665  m2

Méret:
752 m²

Leírás

Eladó sorba került az én kicsi kis házikóm. Írhatnám egyszerűen " eladó Egerszóláton 752 négyzetméteres zöld területen épült mestergerendás 52 négyzetméteres lakó ingatlan amihez tartozik 1.6 négyzetméteres külső helyiség, 13.7 négyzetméteres gang és 1 oldalról nyitott fészer.
Egertől kb. 10 km- re , egerszalóki hőforráshoz 10 km- re , demjéni barlangfürdőhöz 15 km- re található.
De nem lenne méltó ehhez a házikóhoz egy ilyen hirdetés.
Volt aki azt mondta " ebbe a házba bele kell szeretni"
Ez igaz. Úgy kell beleszeretni ahogy én lettem szerelmes ebbe a nyugalom szigetbe 8 évvel ezelőtt születésnapomkor.
Napi nyüzsgés után igazán feltöltődés ide hazajönni. Felújított házként vettem meg. Majd az évek alatt saját ízlésemnek megfelelően alakítottam egy igazán kis ékszerdobozzá.
A padozatot felszedtük a 20 négyzetméteres nagyszobában. Leástunk a csövekig hogy megnézzük megfelelő állapotban vannak e ahhoz, hogy a gázt bevezessük. Lecseréltem a villany-fűtőtesteket radiátorra amit cirkó fűtéssel fűtök. Régi parkettát minőségi sötét barna színű laminált lapra cseréltettem. Csiszoltam anyukámmal ablakkeretet, majd festettük át sötét barna színűre. Konyhából a kandallót átvitettem a nagyszobába. Ahhoz, hogy biztonságosan tudjon működni az előző lakó által visszabontott kéményt megcsináltattam. Téli esténként a fa ropogását hallgattam miközben a boltíves ablakon keresztül néztem a hópelyheket ami az ablak előtti tujákon pihentek meg. Nyáron az első napsugár ami az ablakon belopakodott simította az arcomat .A nyári szellő körtáncot lejtett a szobában .
Konyhában ami 10.5 négyzetméternyi , a konyhabútort beépített fa bútorra cseréltem le. Szépsége a fiam keze munkáját dicséri.
Kicsi szobám ami 10.5 négyzetméteres egy igazi kis kuckó. Biztonság kedvéért ebbe a szobába egy légkondit szereltettem fel 3 évvel ezelőtt. Az igazat megvallva nagyon keveset használtam mert az 50 cm- es falak nyáron a hűvöset , télen a meleget jól tartják. Egyik bakancslistám volt egy olyan parasztház aminek a födémje mestergerendás. Álmom teljesült. A fürdőszoba kivételével minden helyiség plafonját gyönyörű gerendák díszítik.
9 négyzetméteres fürdőszobába sarok kádat tetettem. Praktikus fa bútor a fiam ügyességét mutatja. Padozatot léc utánzatú kő borítja.
Padlást leszigeteltük kőzetgyapottal.
Reggeli kávémat a gangra fellépő lépcsőn ücsörögve kortyolom. Kezem munkáját látom a lépcsőn és a ház lábazatán. Alsó udvaron két gyönyörű fenyőfa és egy terebélyes diófa adja a nyári napokon az árnyékot. Szomszéd házfala elé magas ágyást építettem , hordtam tele földdel. Itt termett sok paradicsom, cukkini, tök, padlizsán , konyhakerti növény. Az udvart pici kaviccsal borítottam le azért , hogy ne legyen sár az esős időben.
A felső udvart egy fa kerítés választja el az alsó résztől. Ez az udvar füves. Fúrt kútból locsolom a gyümölcsfákat . Nyáron málnabokrok ontják a gyümölcsöket. Finom meggyből, cseresznyéből télire is elteszek. Szilvafám ágai roskadnak az édes leveses gyümölcstől. Ki nem hagytam volna a gőzölgő szilvás gombóc készítését.
Az ingatan 2 szobával, tetőtérrel bővíthető, tervrajz készült róla.
Egerszólátnak egyik hatalmas előnye, hogy zsákutca település. Biztonságunkat a faluba telepített kamerák védik. Éjszakai nyugalmunkat polgárőrök biztosítják. Szerencsés a település mert heti 5 napban üzemel a posta. Csomagunkat helybe kihozzák. Két felszerelt élelmiszer üzletünk van a falu központban. Orvoshoz, gyógyszertárba sem kell utaznunk, mert mindkettő szolgáltatás elérhető a polgármesteri hivatal hátsó épületében. Működik a faluban egy művelődési ház ami családi rendezvényeknek is otthont ad. Gyerekek a helyi óvodába járnak.
Sokat sétáltam a határba a tóhoz.
Fájó szívvel válok meg az én kis mézeskalács házikómtól.
Kívánom az új lakónak ő is találja meg a szépségét ennek a helynek. Élvezze a fák susogását, a természet illatát, hangját.
Ha komolyan érdekel ez az ingatlan kérlek hívd a telefonszámot.
Az ingatlan ára 24.9 millió forint, befektetésnek, nyaralónak is kiváló

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150337170

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn