Eladó nyaraló Galyatetőn  Csodálatos panorámával a természet öleléséb

company_logo

44 900 000

Ft

408 182 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 28., 17:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
623  m2

Méret:
110 m²

Leírás

A Mátraszentimréhez tartozó Galyatetőn, a főút mellett, mesés környezetben kínáljuk eladásra egy 4 szintes nyaraló felső két szintjét. Az ingatlan 110 nm alapterületű, a telek mérete 623 nm. A tágas, napfényes lakótér három szobával, egy jól felszerelt konyhával, étkezővel és egy zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkezik az alsó szinten. Az egyik szobából közvetlenül az erkélyre léphetünk ki, ahol élvezhetjük a friss hegyi levegőt és a gyönyörű kilátást.

A tetőtérben egy nagyméretű 38 nm-es faborítású szoba található, saját WC-vel és kézmosóval, ideális hálószobaként vagy akár egy külön kis lakrész kialakítására is. A kertben hangulatos kerti pagoda és kövekkel kirakott nyársaló várja az új tulajdonosokat, ahol a baráti összejövetelek emlékezetes pillanatai születhetnek. A garázs tetején - mely szintén az eladás tárgyát képezi - egy nagy terasz biztosítja a pihenést, miközben a festői tájban gyönyörködhet.

Az ingatlanban távolról időzíthető klíma is beépítésre került a konvektorok mellett, így mire Ön odaérkezik családjával, télen már kellemes meleg, nyáron hűs levegő fogadja. Amíg pedig nem tartózkodik az ingatlanban nyaralója biztonságáról az elektronikusan működő, felhajtható lépcső gondoskodik. Az ingatlan igény szerint bútorokkal együtt is megvásárolható.

Az ingatlan két alsó szintje más tulajdonban van, azonban a használati megosztás szabályozza a terület felosztását, illetve igény esetén a teljes ingatlan megvásárolható.

Álmodja meg itt új otthonát vagy nyaralóját! Érdeklődjön még ma!

#mátrainyaraló #nyaralógalyatetőn #galyatetőinyaraló #Mátrakincse #erdeiház #erdernyaraló #EladóNyaraló #Galyatető #NyaralóPanoráma #HegyiIngatlan #CsaládiNyaraló #TermészetközeliÉlet #KertiPagoda #KertkapcsolatosNyaraló #PanorámásErkély #HegyiKilátás #IngatlanVásárlás #PihenésATermészetben #EladóHáz #NyaralóAjánlat #NyaralóEladás #KényelmesOtthon

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150543295

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn