Eladó halmajugrai családiház

company_logo

14 900 000

Ft

124 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
0

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Halmajugrán négy szobás, tetőtérbeépítéses családi ház 1449 négyzetméteres telken eladó. A ház téglából épült, cseréptetős, masszív falazatú, nagyon jó tetőszerkezettel, hőszigetelt, redőnyözött nyílászárókkal. A fűtés az alsó szinten gázkonvektorokkal és kályhával megoldott, az emeleten elektromos hősugárzókkal fűtenek. A rendezett, körbekerített, füvesített udvaron található egy fából épült kiülő, illetve a ház mögött még egy 40 négyzetméteres tároló. A földszinten található előszobából nyílik a tágas amerikai konyhás nappali-étkező, a fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba-WC és egy nagy méretű hálószoba, valamint a lépcsőház. Az emeleti közlekedőből pedig két szoba (egyik erkéllyel is rendelkezik, valamint egy kézmosó-WC helyiség. A szobák laminált lappal burkoltak, a többi helyiség pedig padlólapos. A konyhabútor jelképes összegért megvásárolható, nem beépített.
A három külön bejárattal rendelkező, nagy méretű szoba és a tágas amerikai konyhás nappali, valamint mindkét szinten meglévő vizes helyiség biztosítani tudja egy család részére a kényelmes életteret.
Az ingatlan tehermentes, összközműves, egy tulajdonostól eladó, akár gyöngyösi lakás vagy családi ház cseréje is szóba jöhet. Az udvar körbekerített, a kert egy része nincs lekerítve. Nagyon csendes, rendes szomszédok vannak, a közelben bolt és iskola is található, de a nagybevásárlás a kb. 10 percre található Gyöngyösön gond nélkül megoldható.
A kertből jó idő esetén mátrai körpanorámában gyöngyörködhetünk.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézzük meg és beszéljünk róla!94816
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127519297

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás