Eladó gyöngyösi házrész

company_logo

25 400 000

Ft

437 931 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
58 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
28

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS! KIVÉTELESEN JÓ AJÁNLAT!
Eladásra kínálom Gyöngyösön a 24-es főút és a Péter Kis Szaléz utca által határolt részén ezt az 58 nm-es, 2 szobás földszinti társasházi lakást, melyhez kert, kocsibeálló, kiülő, pince, tároló, fatároló tartozik. A társasház a Kossuth utcára néz, előtte fákkal tagolt járda, illetve út szélén parkoló található. Kommunális ellátottság, infrastruktúra jó. Az ingatlan zárt udvarban helyezkedik el, ahol csak 5 lakó található. A lakás fekvése udvarra néző, rendezett, a bejárattól néhány méterre termő gyümölcsfákkal. Buszmegálló, gyógyszertár, földhivatal, Orczy kastély, vasúti pályaudvar, élelmiszer boltok, drogéria a közelben található.
Az ingatlanba belépve egy 16 nm-es nappali tárul elénk, melyből nyílik egy közel 30 nm-es hálószoba, melyben egy galéria is helyet kapott. Szükség esetén ez a galéria növelhető, így az alapterület akár tovább is bővíthető! A nappaliból nyílik a konyha, illetve egy kamra is, valamint egy zuhanykabinos fürdőszobát is találunk. A lakás jó elrendezésű, kényelmes!
A ház falazata kő és tégla, a tető cserép, a nyílászárók új, műanyag, hőszigeteltek. A víz- és villanyvezetékek újak! Az ingatlan fűtése gázkonvektorral megoldott, 20-21 fokon tartva a hőmérsékletet a fűtési maximális költség 20.000 Ft volt. Az ingatlanhoz tartozik fedett gépkocsibeálló, egy kutyakenel (kis méretű kutyának), illetve egy fedett kiülő. Az ingatlan ezen részéhez tartoznak a termő gyümölcsfák is. Fatároló, egyéb tároló, padlás és pince is részét képezi a lakás tulajdonjognak. A lakás zárt udvarban van, így ide csak az itt lakók tudnak bejutni. Közmű minden van!
Az ingatlan teljesen tehermentes, birtokbaadás megbeszélés tárgya. Szóba jöhet csere családi házra is, melyhez tartozik kert, udvar és legalább 3 szoba, akár kisebb ráfizetéssel is. Gyöngyös környéke, Atkár, Nagyréde, Gyöngyöshalász, Gyöngyössolymos jöhet szóba.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hetven kilencharmincnyolc húsz tizennyolc telefonszámon, vagy a hirdetéshez tartozó bármely elérhetőségen.
Hitelügyintézést díjmentesen vállalunk, illetve ügyvédi háttérrel rendelkezünk.
97870
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137799011

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn