Eladó gyöngyösi családiház

company_logo

39 900 000

Ft

525 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
7

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Gyöngyösön, néhány percre a belvárostól egy rendkívül igényes, csodaszép, teljesen felújított családi házat kínálok eladásra. Az ingatlan utcafrontról megközelíthető és zárt, kertes udvarral, valamint egy 25 nm-es melléképülettel rendelkezik. A kis kertben találunk térkövezett és füvesített részt egyaránt. A plusz épület tégla építésű, teljesen felújított tetőszerkezetű, cserép fedésű, műanyag ablakokkal ellátott, akár lakhatásra is kialakítható, de kiváló kerti szerszámok, motor, bicikli tárolására, vagy kialakíthatunk itt magunknak egy hobby helyiséget is.
A lakóingatlan 2 szobás, nagy konyha-étkező, előszoba és fürdőszobából áll.
Az ingatlan az elmúlt évben teljesen megújult, új épületgépészeti átalakítás során 2 körös, 3x25 amperes villanyhálózat, szennyvíz- és vízhálózat került kiépítésre. A ház tetőzete cserép, szigetelt, a ház kőből, 50 cm-es falazattal épült, a nyílászárók új, műanyag, szigetelt nyílászárók.
A ház melegét elektromos kazánnal vezérelt padlófűtés látja el, illetve H-tarifás, inverteres 3 db hűtő/fűtő klíma is adja. A ház teljes áramköltsége fűtési szezonban max 25.000 Ft! A burkolatok az egész házban felsőkategóriás minőségi burkolatok, a bútorzat pedig pontosan ide tervezett, egyedi, minőségi bútorok. A fürdőszoba zuhanykabinos, a konyha teljesen felszerelt Ikeás bútorzattal! Az ingatlanban minden műszaki egység új, így azok garanciális papírjai a birtokba adáskor átadása kerülnek!
Ajánlom ezt az ingatlant mindenkinek, aki szereti a nyugalmat, a modern felszerelést és ha van a lakáshoz egy kis kert, ahol lehet növényeket gondozni, kiülni kávézni, pihenni. Ez az ingatlan rendkívül igényes, kifogástalan minden porcikája, közel van a belvároshoz és ide tényleg csak költözni kell. Akár teljes berendezéssel is eladó, megegyezés szerint!
Remélem, felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal és bővebb tájékoztatást adok mindenről. Ez az ingatlan biztosan elnyeri tetszését!

97659
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136876412

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn