Eladó családi ház Feldebrőn

28 000 000

Ft

254 545 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
17

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
110 m²

Leírás

Eladóvá vált egy meleg kis családi fészek Feldebrőn. Stabil alapokon,száraz falazatú ; egy része vályogtégla és egy része szilikátból épült. A tető cserép fedésű, masszív fa szerkezettel. A telek 2600nm, melyből a ház 110 nm. Három különbejárató hálószoba, nappali, konyha, kamra, gardrob szoba, közlekedő, előszoba, fürdőszoba és wc található benne. Nagyon praktikus elrendezésű,kényelmes helyiségek, két bejárattal. 2018-tól folyamatosan korszerűsítve lett a ház: új villanyvezetékek, új vízhálózat, új nyílászárók, új burkolatok. Többféle kiválóan működő fűtés is adott: új gázkazán, új vegyes tüzelésű kazán új kéménnyel, illetve cserépkályha. A melléképületekről: van két garázs,az egyik zárt, a másik csak fedett. Van több tárolóhelyiség, műhely, nyárikonyha, ahová a vezetékes víz és szennyvíz is be lett vezetve, illetve a fűtés is. A telek alkalmas gazdálkodásra is, több baromfiól, disznóól, istállók találhatók rajta. Az udvarra épült egy beton alapú nyári kiülő, kb 20nm, melyhez hozzátartozik egy kb 10nm fedett homokozó is. A kert jelenleg karámként funkcionál lovak, tehenek részére, illetve takarmánytárolóknak is helyet ad. De található rajta több gyümölcsfa és kiválóan alkalmas kertészkedésre is, mely öntözését a fúrt kút biztosítja. Igazán otthonos ingatlan, rengeteg lehetőséggel, akár az önellátás is megvalósítható.
Az utca nyugodt, a szomszédok közvetlenek, segítőkészek. A falu közbiztonsága megfelelő, fiatalos közösségek és programok teszik változatossá az egyébként is szép falut.

Az ingatlan per és tehermentes, saját névről, tisztán átvehető, költözhető. További információt telefonon szívesen adunk. Az ár alkuképes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149789264

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn