Jó fogás!

Eladó Telek, Újlőrincfalva

company_logo

4 500 000

Ft

4 229 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 09:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1064 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
telken belül

Csatorna:
utcában

Leírás

A TISZA-TAVI ÚJLŐRINCFALVÁN 1064 m2 TERÜLETŰ ÜRES LAKÓÖVEZETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!!! A telek utcai szélessége: ~28 m, másik oldala: ~38 m (lásd a méretezett térképet a képek között), településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet, melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%, elhelyezhető rajta: egylakásos lakóépület, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely, kézműipari építmény stb. funkció egyaránt.
Az ingatlantól a Tisza-tó 4,6 km-re található, emiatt elsősorban a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk a telket!!!
Telekterület: 1064 m2.
Közművek: utcában minden, de gázcsonk van a telken belül.
Újlőrincfalva közvetlenül Tisza-tó melletti, a Tisza jobb partján fekvő Heves vármegyei község, nyugodt, rendezett kis település, van saját kikötője (szabadstrandja nincs, de a közeli Poroszlóm, Sarudon van). Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező települések Poroszló ~3,5 km-re, Tiszafüred ~13 km-re, Kisköre ~19 km.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Irányár: 4,5 millió Ft.
Referenciaszám: M271515

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146644339

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn