Eladó Telek, Poroszló

company_logo

16 200 000

Ft

51 429 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
315 m²

Villany:
utcában

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
telken belül

Leírás

A Tisza-tó partján fekvő POROSZLÓ központjában ELADÓ egy 315 m2 területű, kiváló adottságú és fekvésű, jó megközelítésű, teljesen üres ÜZLETI CÉLÚ ÉPÍTÉSI TELEK, frekventált, jó környéken, vízhez is közel!!! Kifejezetten befektetőknek ajánljuk, de a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek, kikapcsolódásra vágyóknak is alkalmas lehet, lakó-, apartmanépület építésére egyaránt, aszfaltozott útról megközelíthető, 4 oldalról bekerített. A telek szélessége: ~11 m, hosszúsága: ~30 m, településrendezési besorolása ún. településközpont vegyes övezet, melyben a maximális építménymagasság: 8,0 m, beépíthetőség: 50%, beépítési mód zártsorú. A telek részben térkővel, betonnal burkolt, korábban ház is állt rajta.
Az ingatlannak egy tulajdonosa van, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
Közelben: jól működő üzletek (vendéglátás, kereskedelem), központ, 33-as főút, kikötők (400 m), sportpálya, Ökocentrum is elérhető közelségben (Tisza-tó és a szabadvízi strand 700 m, 33-as főút, ökocentrum: 750 m).
Telekterület: 315 m2.
Közművek: gázcsonk telken belül, víz telken belül (van vízóra), szennyvízcsont telken belül, villany az utcában.
Poroszlón élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 16,2 millió Ft
Referenciaszám: M235318

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137336582

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn