Eladó Ház, Tiszanána

company_logo

11 500 000

Ft

159 722 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
2190  m2

Méret:
72 m²

Leírás

TISZANÁNA KÖZPONTJÁBAN ELADÓ EGY KÍVÜL-BELÜL JÓ ÁLLAPOTÚ, 72,29 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ, 2 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, NAGY TELEKKEL, DINNYÉSHÁTTÓL ÉS A TISZA-TÓTÓL 6 KM-RE!!! Az épület kb. az 1950-es években épült, födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés, kb. 10-12 éve elvégzett felújítások: betonaljzat, padlóburkolat (szobákban laminált), fürdőszoba kialakítás, udvaron fedett kiülő.
Elhelyezkedése miatt a lakóház ingatlanvásárlás szempontjából kitűnő választás, üdülőnek, hétvégi háznak, de akár apartmannak is megfelelő lehet, elsősorban a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak, vagy nyugalomra, pihenésre vágyóknak ajánljuk!!! Az udvara körbekerített,
rajta gyümölcsfák (1 szilva, 2 megy, 2 diófa), melléképület, fedett kiülő.
A teljes bútorzat az ár részét képezi!
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
Tiszanánán a falusi CSOK is igénybe vehető, a ház akár alkalmas is lehet rá (1 gyermekre, bővítve többre is) melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 2 szoba, konyha-étkező, zuhanyzós fürdő, WC (külön), tornác, különálló fedett terasz, melléképület.
Fűtés: kályha (de gázcsonk is van telken belül, gázkonvektor is volt a házban).
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: víz és villany telken belül, szennyvízcsatornára rákötve, gázcsonk telken belül, internet a házban (Telekom).
Telekterület: 2190 m2.
Közelben: központ 350 m-re, a Tisza-tó, strand, csónakkikötő 6 km-re.
Tiszanána rendezett, nyugodt kis település, rendelkezik a legfontosabb infrastruktúrával, van általános iskola, óvoda, posta, patika, állatorvosi rendelő, élelmiszer és egyéb üzletek, szolgáltatások, különböző vállalkozások, munkahelyek, vendégházak, strand, kikötő. A községhez tartozik az idegenforgalmi szempontból népszerű üdülőfalu, Dinnyéshát is (6 km, a kikötő és szabadstrand is itt). Szomszédos települések: Sarud (népszerű üdülőhely, 6 km), Kisköre (kisváros, 9 km), Abádszalók (kisváros, 23 km, a Tisza túloldalán). Poroszló 16 km-re, ahol szintén élénk az idegenforgalom, az ingatlantól az M3-as autópálya 22 km-re!!! A legközelebbi nagyobb infrastruktúrával rendelkező város Tiszafüred (26 km), ahol a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), továbbá: TESCO, LIDL, SPAR, Penny, szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, 3 benzinkút, okmányiroda stb.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 11,5 millió Ft.
Referenciaszám: M285324

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149587331

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 79 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn