Eladó Ház, Tarnaszentmária

company_logo

11 500 000

Ft

135 294 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
85 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
772  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Heves megyében, Egertől 25 km-re, a gyógyfürdőjéről világhírű Egerszalók és Bükkszék között félúton, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, festői környezetben, a falusi CSOK igénylésére alkalmas Tarnaszentmária csendes, biztonságos részén, a faluközponttól, az Árpád-kori műemlék templomtól, Polgármesteri Hivataltól, bolttól, buszmegállótól alig 100 méterre, 772 négyzetméteres telken, 85 négyzetméter hasznos alapterületű, összkomfortos, bazalt kő falazatú, azonnal beköltözhető állapotban lévő családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan 3 nagyszobával, nagy előszobával, nagy konyhával, nagy kamrával, fürdőszobával, WC-vel, a közlekedő folyosóról nyíló nagy, száraz pincével, külön-bejáratú, az udvarról megközelíthető nagy fedett, zárható garázzsal, állatok tartására alkalmas gazdasági épülettel, gondozott gyümölcsös és veteményes kerttel is rendelkezik, a kert öntözését az udvaron található ásott kútból is meg lehet oldani!
Az egyik szoba parketta, a másik kettő padlószőnyeg, a konyha laminált parketta, a fürdőszoba és a közlekedő folyosó járólap illetve PVC borítást kapott, a helységek fűtéséről gázkonvektorok és vegyes tüzelésű kazánhoz kapcsolódó, radiátoros központi fűtés gondoskodik, szükség esetén vegyes tüzelésű kályhákat is üzembe lehet helyezni.
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, nagysága miatt több generációs nagy családoknak, üdülni vágyóknak vagy apartman házat üzemeltető vállalkozóknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel több, mint 20 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, CSOK, CSOK-hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai otthonát!
Bővebb információ: Faragó Mariann

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143198352

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn