Eladó Ház, Istenmezeje

company_logo

35 900 000

Ft

181 313 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
198 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1574  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Heves vármegyében, Egertől 38 km, Pétervásárától 10 km, a termál fürdőjéről világhírű Bükkszék településtől 15 km távolságra, a hegyekkel körbevett, festői szépségű, a falusi CSOK igénylésére, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas Istenmezeje községben, 1541 nm-es telken található, tégla falazatú, 2 szintes, 200 nm hasznos alapterületű, összkomfortos családi ház, távolról vezérelhető, alacsony fenntartású okos otthon, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan összközműves, 5 nagyszobával, nagy nappalival, 2 előszobával, nagy konyhával, 3 fürdőszobával, kamrával, kazánházzal, garázs, műhely vagy raktár kialakítására alkalmas melléképülettel, gyümölcs és veteményeskerttel rendelkezik, fűtéséről klímaberendezés és kettő vegyes tüzelésű kandalló is gondoskodik.
A ház felújítását 2022-ben megkezdték, a tetőszerkezetet felújították, a cserép héjazatot lecserélték, a födémet leszigetelték, a víz, csatorna és áramvezetékeket, a nyílászárókat, burkolatokat, szerelvényeket kicserélték. Az alsó szinten az 5 rétegű műanyag nyílászárókat redőnyökkel is felszerelték, a teljes padlófelület aljzatbetonozása, újraburkolása megtörtént, a szobák laminált burkolatosak, a többi helyiség kerámia járólapos. A házban két kandalló is működik, az alsó szinten egy vízteres kandalló, amely két radiátort melegít fel, két külön szobában, így az alsó szintet teljes egészében befűti. A felső szinten található, egy 50 nm-es, teljesen körbe napozott, 4 erkélyes, körpanorámás nappali, amely fűtéséről szükség esetén egy szép cserépkandalló is tud gondoskodni.

Az otthon biztonságát Internet alapú vezérléssel működő és távfelügyeletbe bekötött riasztó biztosítja, amely 360 fokos kültéri kamerával és nagy kapacitású rögzítővel is rendelkezik. Ugyanígy távvezérléssel működnek a hűtő-fűtő klímák, a villanybojler, a hűtő, a teljes világítás, a mozgásérzékelő belső kamera, a vízérzékelő, a hőmérséklet érzékelő és a füstérzékelő eszközök, amelyeket bárhonnan lehet irányítani és fogyasztásukat folyamatosan lehet ellenőrizni.
A kertben termő gyümölcsfák, veteményes kert, bográcsozásra, szabadtéri játékok művelésére alkalmas füves rész, ásott kút és 2 kerti csap is található, amelyek a legszárazabb időszakokban is gondoskodnak a teljes kert öntözéséről.

Az ingatlant több generációs családi házként, nyaralóként vagy vállalkozók számára falusi turizmus keretében apartman házként egyaránt lehet használni, akár több mint 20 fő táboroztatására is alkalmas!
Ügyvédi háttérrel, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
További információért a megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, előre egyeztetett időpontban, jöjjön, nézzük meg együtt álmai otthonát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145904583

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn