Eladó Ház, Egerszalók

company_logo

49 500 000

Ft

275 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 6., 15:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1176  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Heves megyében, Egertől 6 km távolságra, a Mátra és a Bükk hegységek lábánál, a termál fürdőjéről világhírű Egerszalók központi részén, 1 km távolságra a Saliris hotel és gyógyfürdőtől és a szabadtéri Nosztalgia termálfürdőtől, 1176 négyzetméteres telken felépített, 2 szintes, szintenként 90 négyzetméter hasznos alapterületű, vegyes falazatú, azonnal beköltözhető állapotban lévő családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az ingatlan alsó szintjén nagy garázs, külön-bejáratú tároló, 3 nagyszoba, fürdőszoba, külön-bejáratú WC, közlekedő folyosó, felső szintjén 3 nagyszoba, nagykonyha kamrával, fürdőszoba, külön-bejáratú WC és közlekedő folyosó található, radiátoros központi fűtéséről vegyes tüzelésű és gáztüzelésű kazán egyaránt gondoskodik.
A felső szint konyháját és fürdőszobáját az elmúlt évben felújították, burkolatait, szerelvényeit kicserélték, a szobák parketta mintás PVC burkolattal rendelkeznek, illetve az egyik szoba szőnyegpadló borítást kapott.
A ház nyílászárói fából készültek, jól zárnak, az ablakok dupla keretesek és redőnyösek, igény szerint hőszigetelt, energiatakarékos műanyagra cserélhetőek.
A háztartás meleg-víz ellátását éjszakai árammal működő villanybojlerek biztosítják, a garázsban található egy ásott kút is, amely olyan bővizű, hogy szárazság idején is, az egész kert locsolását meg lehet vele oldani!
Az udvaron külön-bejáratú tároló és állatok tartására alkalmas gazdasági épület is található, a kertet jelenleg nem művelik, csak rendszeresen lenyírják a füvet, de természetesen szükség esetén veteményeskertet, tűzhelyet, nyársalót, grillezőt vagy játszóteret is ki lehet alakítani benne.
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, több generációs családi házként, nyaralóként vagy falusi turizmus keretében apartman házként egyaránt használható!
Ügyvédi háttérrel, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai otthonát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138947005

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn