Eladó Ház, Bélapátfalva

company_logo

42 000 000

Ft

300 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 25., 10:17
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1113  m2
Méret:
140 m²

Leírás

Bélapátfalván, Egerhez 22 km-re lévő településen, a Bükk hegység lábánál, 1113nm-es telken, 140 nm-es családi ház eladó. A ház téglából épült, lemez tető héjazattal. Az ingatlant a városközponthoz közel, de csendes utcában helyezkedik el. Az ingatlan főbb jellemzői: 4 és fél szoba: tágas és világos szobák, melyek sokféle elrendezési lehetőséget kínálnak.
Nagy konyha étkezővel: Ideális helyszín a családi étkezésekhez és a baráti összejövetelekhez. Az ingatlan felújításon esett át, beleértve az új műanyag nyílászárók beépítését és az új lemez tető cseréjét, mely hosszú távú védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.
A gondosan kialakított és karbantartott kert ideális hely a kikapcsolódásra és a szabadidő eltöltésére. A parkosított környezet nyugodt és kellemes légkört biztosít. A ház melegéről modern gázkazán gondoskodik, amely gazdaságos és hatékony fűtést biztosít. A meleg víz-ellátást villanybojler biztosítja, amely gyorsan és megbízhatóan szolgáltatja a szükséges hőmérsékletű vizet.
Ez az ingatlan ideális választás mind azok számára, akik egy csendes, biztonságos és barátságos környezetben szeretnének élni, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a modern élet kényelméről. A bélapátfalvai ingatlanok népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes családi ház, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megtekintés időpontjának egyeztetése érdekében!

Referencia szám: M283412

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150482435

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn