Kiskörei 75 nm-es ház eladó

company_logo

8 900 000

Ft

118 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1439  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

KIZÁRÓLAG INGATLANIRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! Heves megye, a Tisza-tó melletti Kisköre központjától kb. 1.5 km-re, 75m2-es, 3 szobás, felújítandó ház 1440m2-es parkosított telken eladó. Az ingatlan az elmúlt években hétvégi házként funkcionált. Helyiségei: közlekedő, 3 szoba, konyha és fürdőszoba WC-vel; ill. hátul található egy nyári konyha és 2 raktár/szerszámos. Víz, villany, csatorna be van vezetve, a gázcsonk telken belül található, a fűtés fa tüzelésű kályhával megoldott. A nyílászárók fából készültek. Az ingatlan felújítását elkezdte jelenlegi tulajdonosa: kicserélték a villamos hálózatot, új előtető került a ház előtti terasz fölé ill. az épület fele le lett szigetelve; a fennmaradó munkálatok az új tulajdonosra várnak. Parkolásra a gyönyörűen parkosított, gyümölcsfákkal tarkított füves udvaron van lehetőség. Az ingatlan riasztóval felszerelt. Felújítást követően csodás kis otthon, nyaraló vagy akár apartman válhat belőle Kisköre csendes, nyugodt utcájában 4km-re a strandtól. Per-, teher- és igénymentes, 1/1-es tulajdon, rövid időn belül birtokba vehető.
Kisköre, valamint a Tisza-tó, rohamos fejlődésnek indult az elmúlt években. A nemrég felújított strand és kikötő, az új kilátó, a hallépcső és a vízlépcső számos élményt nyújt az ide látogatóknak, legyen szó ökotúrákról, vízi kalandokról, strandolásról, biciklizésről vagy pihenésről. Nyáron kifejezetten frekventált; pezsgő programok, koncertek, fesztiválok várják az ide látogató turistákat, kirándulókat, horgászokat, biciklistákat. Heves 20 perc, M3-as felhajtó félóra, Eger 40 perc alatt elérhető autóval.
Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel és pénzügyi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141277240

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn