Eladó 2 hálószobás, 78 m2-es családi ház kisköre, Tisza-tó

company_logo

9 900 000

Ft

126 923 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 17:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
78 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1418  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Eladó 3 szobás, 78 m2-es családi ház kisköre, Tisza-tó

A Tisza-tónál Kisköre központhoz közeli részén, csendes utcában vált eladóvá ez a részlegesen felújított, 78 m2 hasznos lakóterű, 2+1 félszobás családi ház. A kellemes méretű, ezáltal alacsony rezsijű házikó állandó otthonnak, ugyanakkor a víz és a horgászat szerelmeseinek hétvégi háznak/nyaralónak is ideális lehet.

Épület/műszaki adatok

Az összközműves (víz, gáz, áram, csatorna) ház vályog és tégla falazattal, cserép tetőfedéssel épült. Tulajdonosa a felújítását elkezdte: új villany- és vízvezeték lett behúzva, bizonyos helyiségekben hőszigetelt fa és műanyag nyílászárók lettek beépítve. A ház külső fala elő van készítve vakolaterősítő hálóval vakolásra/színezésre, melyhez az anyagok is rendelkezésre állnak. A felújítás befejezése azonban új tulajdonosára vár.

A meleg vízellátást gázbojler szolgáltatja, fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik. Nagy előnye, hogy mindezek mellett rendelkezik 2 hűtő/fűtő klimával, gáz konvektorral és a kéménynek köszönhetően kályha is beállítható.

A két bejárattal is rendelkező ház helyiségei:
Előszoba/közlekedő (13 m2), különálló WC (1 m2), kádas és zuhanyzós fürdőszoba (5 m2), 2 hálószoba (16, 18 m2) + fél szoba (9 m2), étkező (9 m2), konyha (7 m2) található.

Udvar/kert

A körbekerített 1418 m2-es, kerti csappal és fúrt kúttal is rendelkező udvar alkalmas állattartásra, veteményes kialakítására, gyümölcsfák telepítésére, autó beállásra, csónak/hajó tárolásra. A lakóház mögött 21 m2-es kazánház/műhely és kis fatároló is található.

Környék

A csodálatos élővilágú Tisza-tó számos programot, látnivalót nyújt az egész éves kikapcsolódáshoz, a természetimádók és a sport szerelmeseinek kánaánja: a tó kerékpárúton körbekerekezhető, a vízi sportot kedvelők számtalan lehetőség közül válogathatnak. Természetesen a horgászok paradicsoma, ahol a partról és csónakból is hódolhatnak szenvedélyüknek. A település évről évre dinamikusan fejlődik, itt nem létezik a holtszezon fogalma, az év minden szaka bővelkedik élményekben. A városban számos üzlet, piac, fagyizó, cukrászda és étterem található, valamint óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, áll rendelkezésére. A rendezett tulajdonjogú és tehermentes ingatlan remek lehetőség nagyvárosból leköltözőknek, horgászatot és vízpartot kedvelőknek!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján. További kérdéseire is készséggel válaszolok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145034101

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn