Siroki eladó 200 nm-es ház

company_logo

61 900 000

Ft

309 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 5., 20:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
200 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1626  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Heves megyében, Egertől 20 km távolságra, a Salvus gyógyvizéről és fürdőjéről világhírű Bükkszéktől 5 km-re, a Mátra és a Bükk hegységek találkozásánál, a FALUSI-CSOK igénylésére alkalmas Sirok községben, csodálatos körpanorámás kilátással a Mátrára, 1626 négyzetméteres telken, több generációs, beépíthető tetőteres, 2 szintes, szintenként 105 nm hasznos alapterületű, tégla falazatú, azonnal beköltözhető, kiváló állapotú, családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Az alsó szinten 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, a földszinten 3,5 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön-bejáratú WC található. A padlástér beépítését is elkezdték, a szennyvíz, a víz,- és elektromos vezetékek rácsatlakozását lehetővé tették, külön-bejáratú önálló lakrészt, az új tulajdonos igényei szerint, itt is ki lehet alakítani!
Az ingatlan fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik minden helyiségben működő radiátorokkal, de szükség esetén cserépkályhával is kifűthető és az udvaron található melléképületek tetejére felszerelt napkollektoroknak köszönhetően, akár az egész házat, elektromos fűtőpanelekkel is fel lehet fűteni.
Az udvaron fedett terasz alatt, télen-nyáron működő jakuzzi, 2 autó befogadására alkalmas garázs, ipari árammal felszerelt műhely, háziállatok tartására alkalmas gazdasági épületek, ásott kút vizével öntözhető gyümölcs és veteményes kert is van, a kert végénél már az erdő kezdődik.
A családi ház per-, teher-, hitelmentes, falusi CSOK igénylésére alkalmas, nagysága miatt több generációs nagy családoknak, helyben vagy Egerben állandó munkalehetőségekkel lakóháznak, pihenni, üdülni vágyóknak hétvégi háznak vagy vállalkozóknak falusi turizmus üzemeltetése céljából apartman vagy vadászháznak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel több, mint 20 éves gyakorlattal, Babaváró kamatmentes hitel, falusi-CSOK, CSOK-hitel, CSOK-PLUSZ hitel, kamatkedvezményes jelzáloghitel közvetítéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken, kérem, forduljanak hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjenek, nézzük meg együtt álmaik otthonát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146862368

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Utasi Attila

Utasi Attila Csaba E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn