Jó fogás!

Eladó 110 nm-es ház Kisköre

company_logo

9 900 000

Ft

90 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 09:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
110 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
188  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

KISKÖRÉN, a Tisza-tó egyik legnépszerűbb kisvárosában ELADÓ egy szerkezetileg jó, de elhanyagolt állapotú, 110,61 m2 hasznos alapterületű, FALUSI CSOK-ra alkalmas, nappali+4 szobás, összkomfortos, összközműves, kétszintes SORHÁZ, kis udvarral, a tótól 2,6 km-re!!! A lakóépület kb. 1985 körül épült, B30-as falazattal, födém vasbeton, tetőn cserépfedés.
A telek körbekerített, aszfaltozott útról megközelíthető.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!!!
Az ingatlan azonnal átvehető, ideális környezet lehet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, vízközelsége miatt elsősorban a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak ajánljuk!!! A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helységek: földszint: 2 szoba, nappali, fürdő és WC külön, szélfogó (66,14m2), tetőtér: 2 szoba, közlekedő (44,47m2).
Fűtés: gázcirkó kazán, radiátoros.
Melegvíz: kombi gázkazán.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz, internet (Telekom).
A telek területe: 188 m2.
Közelben: kikötő 2,6 km-re.
Kisköre közvetlenül a Tisza-tó mellett fekvő Heves megyei település, Abádszalók mellett. A település közelében (15 km-re) Sarudon nagy az idegenforgalom, kiváló a szabadvízi strandja, de működik itt hajókikötő, Aquaglide Élménypark és Vízi játszótér, Tisza-tavi miniZOO, HuculUdvar Lovasközpont is, infrastrukturális ellátottság megfelelő, van óvoda, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő, posta, különböző szolgáltatások. Az ingatlantól az Tiszafüred 30 km-re, Poroszló ~20 km-re!!! A legközelebbi nagyobb infrastruktúrával rendelkező város Tiszafüred, ahol a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, ahol van: óvoda, általános iskola bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 9,9 M Ft
Referencia szám: M239871

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141303600

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn