Eladó 600 nm-es ház Eger

company_logo

399 900 000

Ft

666 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
847  m2
Méret:
600 m²

Leírás

Heves vármegye, Eger, Almagyar városrész, panorámás, luxus családi ház eladó. Az épület tökéletesen újszerű állapotban van, elegáns, kimondottan ízléses és letisztult egyedi stílussal rendelkezik, mely kimagasló minőséggel, a legjobb anyagok felhasználásával párosul. Az ingatlan 850 m2-es, déli fekvésű telken helyezkedik el, az udvar rendkívül gondozott, parkosított, a legapróbb részletekre is figyeltek a tulajdonosok. A belső kétszintes ház hasznos területe 600 m2. Minden helyiség megtervezése és kialakítása alaposan átgondolt, funkciójukat maximálisan kihasználva.
Az alsó szinten került kialakításra egy elegáns előszoba, 36 m2-es dolgozó szoba, 30 m2-es vendégszoba, tágas konditerem, rendkívül hangulatos közel 15 m2-es borospince és a háztartási helyiség. A 84 m2-es teremgarázs 4 autó befogadására alkalmas, illetve további zárt parkolásra van lehetőség az udvaron. A lakószinten hatalmas, egybenyitott amerikai stílusú nappali és étkező került kialakításra, melyben kandalló és 6 személyes jakuzzi is helyet kapott. A nappaliból három kényelmes klímatizált szoba nyílik saját fürdőszobával, gardróbbal és erkéllyel.
A szobák magas minőségű meleg burkolatokat kaptak, melyek padlózata bambusz parketta, míg a nappali Brazil valódi fa parkettával és padlófűtéssel rendelkezik, itt kapott helyet egy körpanorámás padlóba süllyesztett 6 személyes jakuzzi szegélyfűtéssel. A vizes helyiségek rendkívül magas minőségű Spanyol kerámia burkolatúak. A konyha beépített konyhabútorral és minden a mai kor igényeit kielégítő gépekkel felszerelt, közepén konyhaszigettel. Innen jutunk ki a teraszra, ahol a főzés tovább folytatódhat az épített fatüzelésű kemencében.
Műszaki tartalmát tekintve:
- Prémium minőségű borovi fenyőfa nyílászárók,
- Többféle fűtésrendszer, épített kandallóval
- Minden helyiségben inverteres klíma, vízszűrő - vízlágyító rendszerrel
- Biztonságtechnikai rendszer és videós kapu telefon biztosítja az exkluzív otthonban a luxust és a kényelmet mindennapokban.
Az ingatlan méreteit és minőségét tekintve is egyedülálló, átgondolt részleteiben kidolgozott, minőségi anyagok beépítésével és felhasználásával készült.
Jöjjön el és győződjön meg személyesen is a leírtakról! Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147301537

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn