Egeri eladó 240 nm-es ház

company_logo

149 000 000

Ft

620 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 15., 08:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
431  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Páratlan lehetőség Egerben!
Eladó Eger, Vécsey-völgy városrészem egy 5 szobás 240 m2 nagyságú teljesen alápincézett, kiváló statikai jellemzőkkel bíró családi ház.

A ház két emeletén összesen 5 szoba, 3 fürdőszoba, egy tágas nappali, nagy konyha és étkező egyben, valamint egy hozzá tartozó kamra, továbbá mindkét emeleten egy 13 m2-es erkély garantálja a panorámás kilátást. Ezen felül a szuterén szinten dupla férőhelyes garázs, több tároló, kazánház, szauna, 5 személyes pezsgőfürdő, szauna, edző- és szabadidőterem található.

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, hőleadása pedig a földszinten teljes mértékben padlófűtéssel, az emeleten a szobákban radiátorral, a fürdőszobákban padlófűtéssel megoldott, továbbá egy hűtő-fűtő klíma is segít a kellemes hőérzet elérésében. Ezentúl a tervezésnél figyelembe vették a kandalló beszerelésének lehetőségét, így a leendő tulajdonos a kémény mentén kandallót is beépíthet minden gond nélkül.

Az 1994-ben épített családi ház rendelkezik 2 réteg aljzatszigeteléssel, homlokzati- , valamint födémszigeteléssel is. A kerámia falazat 38 cm vastagságú melyen 6 cm szigetelés található. A műanyag nyílászárók kivétel nélkül 2 rétegű szigetelt üveggel és UV fóliával ellátottak. A ház építésénél kiemelten figyeltek az anyagok és a kivitelezés magas minőségére. A házat riasztórendszer védi, amihez kamerarendszer is kiépítésre kerül.

Az erkély 2022-ben új burkolatot kapott. Az erkélyről kivételes panoráma nyílik a városra, ahonnan a Bazilika és a környező dombok gyönyörű látképet biztosítanak. A kertben öntözőrendszer biztosítja a pázsit kifogástalan állapotát.

A környéknek és elhelyezkedésének köszönhetően akár turisztikai célra is hasznosítható a lakóingatlan.
Természetesen CSOK-ra is alkalmas.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal, sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147026628

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn