Eger lakás - 2 szoba, 53m2, erkélyes

29 000 000

Ft

547 170 Ft/m²

Cím:

Heves; Eger; Maklárihóstya

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:14

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
53 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
E

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eger egyik legközkedveltebb részén Maklári hóstya, - Kertész utcában, eladó egy 53m2-es, csendes, zöldövezeti erkélyes, kettő szobás, per és tehermentes részben felújított téglaépítésű lakás tulajdonosoktól, garantáltan dohány és füstmentes.

Az ingatlan épülete a belvároshoz közel, (10 perc séta), az Érsekkert szomszédságában, nyugodt, és békés környezetben található, 4. emeleten, liftes társasházban.
Csendes, meghitt légkör jellemzi, mindamellett egy karnyújtásnyira van tőle bölcsőde, óvoda, iskola, patika, orvosi rendelő, zöldséges, pékség és egyéb élelmiszer üzletek, továbbá az egri Strand és uszoda is csak pár perc gyalog. Buszmegálló a házzal szemben, a vasútállomás is csak 15 perc gyalog. Az épület rendkívül frekventált, rendezett helyen, rendszeresen karbantartott lépcsőházban és környezetben található, dél-nyugati fekvésű, kiváló megközelíthetőséggel bír.

Elrendezését tekintve a szobák külön állóak, de egybe is nyithatóak, mindkettő laminált padlóval burkolva, a bejárati ajtó és a kisebbik szoba ablaka cserélve lett műanyag nyílászárókra, a konyha és nagyszoba ablakai eredeti fából készültek, az erkély 4m2, kényelmes, élhető nagyságú. Az ingatlan külön vízóra, villany - és gázmérővel rendelkezik, kedvező fekvése végett fűtése alacsony rezsit eredményez.

A lakás arculatának lehetőség szerinti kialakítása új tulajdonosának feladata, tökéletes választás akár leendő családosoknak, akár meglévő kisgyermekes családok számára is.

Az ingatlanra nem csupán babaváró hitel, de Csok Plusz Hitel is felvehető, annak és egyéb hitelek teljes körű ügyintézése biztosított, amely jelentős könnyítést és gyorsabb adás-vételt tesz lehetővé.
Ingatlanosok kérem mellőzzenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147288370

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn