Eger Almagyar-Merengő városrészén eladó 1814 nm-es belterületi telek.

company_logo

15 000 000

Ft

8 269 Ft/m²

Cím:

Heves; Eger; Almagyar városrész

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1814 m²

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Leírás

Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában!
Eger Almagyar-Merengő városrészen eladó egy 1814 nm-es beépíthető belterületi telek. Zöldövezeti, csendes, környéken található.
A telekről, a szomszédos telkekről, valamint a környező panorámáról drónnal készült videó is készült, amit az Otthon Centrum weboldalán () megnézhet.
A szabályozási terv szerint: 20%-ban beépíthető, szabadon álló építmény építhető, 5m max. építmény magasság, 700 nm a legkisebb kiosztható telekméretek.
A szabályozási tervek szerint a telek egy részén közút kialakítása tervezett.
A telek, csak a szomszédos telkekkel együtt eladó, ezért elsősorban befektetők jelentkezését várom.... Viszont 6-700 nm-es építési telek iránt érdeklődők jelentkezését is szívesen fogadom a későbbi telekkiosztások miatt.
Egy fúrt kút van a telken, de más közművek jelenleg nincsenek, a felosztás és a közút kiépítése során szükség lesz a közmű-hálózatok kiépítésére/bővítésére.
A méretéből és az elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas lehet, panorámás családi házak építésére.
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését és úgy érzi, hogy szeretne többet megtudni ;-) , kérem keressen a megadott elérhetőségeimen.
Ingatlanirodánk teljeskörűen segíti az ingatlanok adásvételét, ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző, energetikus és a lelkes ingatlanközvetítő is rendelkezésére áll akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is ;-)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 115414435

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás