Domoszló központi 96nm-es családi ház 478nm-es telken

company_logo

32 000 000

Ft

333 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
H

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
478  m2

Méret:
96 m²

Leírás

Domoszlón, a Mátra lábánál elterülő festőien gyönyörű hegyekkel körbeölelt kis település központi részén kínálok eladásra egy 1 szintes, 96nm alapterületű, 5 szobás, összkomfortos, masszív és modern kialakítású (részben még felújítandó, de jó állapotú) , nagy belmagasságú, világos családi házat. A 487nm alapterületű telken, jelenleg egy hatalmas betonozott kerti terasszal rendelkezik, bővizű ásott kúttal és egy hálózati kerti csappal egy hatalmas, egészséges diófa árnyékában, így egy hangulatos kis kerti kiülő is kialakítható még a ház előtt, már remek alapokkal, de könnyedén kialakítható még garázs vagy fedett autóbeálló is a telken. Villany, gáz, víz és csatorna közművek mind be lettek vezetve a házba illetve a ház bővítése során felújításra/cserére kerültek, illetve a ház tetőzete modern beton tetőcserépre lett cserélve, az épület falai ennek megfelelően megerősítettek. A ház alulról szigetelt és falai vakolatot kaptak, de a színezés esetleges szigetelés, már a következő tulajdonosaira vár. Az első ingatlanrész ablakai már mind modern hő-hang szigeteltek. A tetőtér rendezett, tiszta, kéményei tökéletesek. Az ingatlan kifejezetten jó állapotú szerkezetileg, környezete, szomszédság kiegyensúlyozott, rendezett és kedvesek. A ház kiürített állapotban kerül eladásra!
A tulajdonos kérésére kiemelném, hogy az udvar szinte teljes egészében gondozott, bőven termő málna és szőlőtőkékkel van betelepítve :)

Ideális vidéki újrakezdőknek, 2 vagy több gyermeket vállalóknak, alkalmas Csok-ra. Ideális családosoknak, vagy befektetőknek panziózásra, fiataloknak és időseknek egyaránt. Iskola, óvoda, bölcsöde, könyvtár, buszmegálló, boltok, posta- és polgármesteri hivatal, ATM, benzinkút, valamint orvosi rendelő és gyógyszertár mind pár percre található. Igazi családi fészek várja új tulajdonosait!

Az ár irányár, de ár-érték arányát tekintve még egy kicsit alkuképes! Ezer ötletem lenne a felhasználását illetően, szívesen mesélek!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Kedvezményes ügyvédi díjakkal, energetikai tanúsítvány beszerzésével, és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Viszontlátásra!
Azonosító: 2469

Szászi Ibolya -
Felsőfokú okleveles Ingatlanközvetítő és Értékbecslő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150024547

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn