Eladó 240 nm-es ház Demjén

company_logo

75 000 000

Ft

312 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1274  m2

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Heves megye, gyógyvizek völgyében: Demjén csendes részén épült 240 nm-es családi és aprtmanház eladó.
Az épület panorámás, 1272 m2 telken épült, kiemelt környezetben. Családi háznak, hétvégi háznak, apartmannak, vállalkozásnak is egyaránt kiválóan használható.
Az összközműves ingatlan 1987-ben épült téglából, a tetőborítása cserép, fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A földszinten tágas előteret, nappalit, konyhát, két hálószobát, fürdőszobát, WC-t alakítottak ki. Ehhez kapcsolódóan található az egyik gépkocsitároló is.
Az emeleten három nagyméretű apartman ( a hozzá kapcsolódó panorámás terasszal ), teakonyha és fürdőszobák kaptak helyet, amelyek teljes körűen felszereltek. A 75 nm-es alsó szinten helyezkedik el a kazánház tároló helységekkel.
A családi házban az elmúlt évben hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be és új modern klimaberendezéseket építettek be.
A 2+2 személyes 36 nm-es apartmanház: külön bejárattal, saját fürdőszobával, konyhával, kis étkezővel található az ingatlanon.
Az udvara gyönyörűen parkosított, itt a szabad idő eltöltését szolgáló tömörfa kerti bútorok, bográcsozó, nyársaló és grillező is a rendelkezésre áll! A kertben veteményes kert és termő gyümölcsfák sokasága megtalálható!
Az épülethez tartozó melléképületben igény szerint önálló lakrész is kialakítható!
A Termál völgyben fellelhető gyógyvizes fürdők egész évben várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket, ezért az apartman ház kihasználtsága is igen jó, magas jövedelmezőséget biztosít tulajdonosai részére!
Eger 8 km, de Budapest is mindösszesen 120 km-re helyezkedik el! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!!! További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az Eladók és a Vevők rendelkezésére!!!
Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK és kamatkedvezményes hitel lehetőségével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását. Kérdés esetén állok rendelkezésére.

Referencia szám: M215362

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128736019

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás