Családi házzá minősíthető üzletház + apartman, Tiszanána

company_logo

39 000 000

Ft

195 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 8., 20:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
200 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Leírás

Családi házzá minősíthető üzletház + apartman, Tiszanána

A Tisza-tónál, Tiszanánán kedvező áron keresi befektető tulajdonosát ez a lehetőségekben gazdag, 200 m2-es üzletház, melyben jelenleg 4 db üzlethelyiség + 1 külön bejáratú apartman/lakás található, 773 m2-es telken. Az ingatlant bátran ajánlom üzleti tevékenység céljából, azonban családi házzá is minősíthető! Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően számos lehetőséget rejt magában.

Üzletház

A kivett áruház besorolású ingatlan frekventált, két utcára nyíló saroktelken helyezkedik el a település központjában. A három bejárattal rendelkező üzletház vályog falazattal és cseréppel fedett tetőszerkezettel épült. Fa és bizonyos helyiségekben új hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A fűtéséről gáz konvektorok, a meleg vízellátásról villanybojler, biztonságáról riasztó gondoskodik. gondoskodik.
Jelenlegi kialakításában a 200 m2-es épületben külön bejárattal rendelkező szolgálati lakás (20 m2) és 4 egységből álló külön nyíló üzlethelyiség (35 m2, 25 m2, 22,5 m2, 72 m2) található két utcafronti bejárattal. A helyiségekhez közlekedő folyosók, tárolók/raktárszobák, WC/kézmosók is tartoznak. A 72 m2-es üzlethelyiség egység alatt egy 10 m2-es pince is található.

Apartman/lakás:

A 20 m2-es 1 szoba, konyha, fürdőszobás lakás külön bejárattal rendelkezik.

Udvar/kert

A körbekerített, 2 utcára nyíló 773 m2 saroktelek összközműves, illetve a 3 fázis is bevezetésre került. Az udvaron 18 m2-es raktár is található, két nagy kapu bejárattal.

Környék

Tiszanána kedvelt és népszerű település a Tisza-tónál. Közelben: orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, benzinkút, vízpart, strand, kikötő, kerékpárút. Az ingatlan központban, frekventált helyen található, ezáltal kitűnő választás vállalkozóknak, befektetőknek. A turisztikai adottságoknak köszönhetően és elhelyezkedése végett, bármilyen üzleti, kereskedelmi, szolgáltató, irodai stb. célra alkalmas, ugyanakkor apartmanházzá/családi házzá is könnyedén átalakítható.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Várom hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138059097

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn