Árcsökkenés Heves településen 85nm-es felújított családi ház

company_logo

36 500 000

Ft

429 412 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 09:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
85 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
F

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1000  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

Eladó Heves megyében a lendületesen fejlődő Heves településen (Eger/45 km Gyöngyös/35 km) egy fiatalosan és igényesen felújított, energiahatékony 85 nm hasznos alapterületű gyönyörűen bővülő kocka családi ház. Az ingatlan nyugodt környezetben a település központjához közel, iskola, óvoda, élelmiszer üzletek szomszédságában található.
Kialakítása: 1 belépő-előtér, 2db 17nm (feletti) szoba és 1db 12nm-es szoba, amerikai-konyhás nappalival (20nm), egyben fürdő-WC-vel (7nm), rengeteg tárolásra kialakított melléképülettel, 1 9nm-es fedett előtetős terasszal és garázzsal (13,5nm). Az épület falazata kezelt és felújított vályog, vízesedés-gátlás, felületi kezeléssel megoldva, a tetőtér 2007-ben teljeskörűen fel lett újítva, falazata kőporos vakolattal bevonva. Az ingatlan szobáit jórészt járólap és szalagparketta burkolja, fürdőhelyiséget pedig csempe borítja, összkomfortos, nyílászárói elől műanyag, hő- és hangszigeteltek, a többi modernizált, gyönyörűen felújított. Az otthon melegét gáz konvektoros, valamint egy elektromos svéd-panel fűtőtest biztosítja (mely használatára, csak nagyon ritkán van szükség). Kertje gondozott, kerítései tökéletes állapotban. Szabadidő és családi események rendezésére alkalmas külső kiülő, fedett terasz és sütögető lett kialakítva.
Rengeteg munkalehetőség van a település vonzáskörzetében, ahova szerződéses járatok szállítják a dolgozókat a településen keresztül.
REMEK Vétel igazán kellemes és az EU-s pályázatoknak köszönhetően folyamatosan fejlődő környezetben. (A ház nyertes energetikai-felújítási pályázattal rendelkezik.)
A vásárláshoz Babaváró hitel, Csok vagy Falusi Csok megfelelő személyi feltételekkel igénybe vehetőek! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem, hogy hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kedvezményes ügyvédi díjakkal, energetikai tanúsítvány beszerzésével, és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Viszontlátásra!

Azonosító:2333

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138740336

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn