Andornaki családi ház - szolgáltató központ eladó

company_logo

69 000 000

Ft

274 900 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
251 m²

Állapot:
Építés alatt

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1731  m2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk egy kiváló elhelyezkedésű, hatalmas potenciállal rendelkező befejezés előtt álló házat. Tökéletes választás cégnek, üzletnek, magánszemélynek egyaránt.
Az ingatlan Andornaktályán található. Andornaktálya teljesen egybeépült a megyeszékhellyel Egerrel, valamint az autópálya 10 perc alatt elérhető a kiépült gyorsforgalmi útnak köszönhetően.
Az épületet a leendő tulajdonos a saját igényeinek megfelelően tudja befejezni.
Az ingatlan mérete: 1394 m2 , hosszú telekről van szó, ezért akár másik épület, garázs építésére is alkalmas a 30%-os beépíthetőségi százalék miatt.Az épület földszint + emelt parapetes tetőtér részből áll. Összességében: 251,30 m2
A földszinten külön bejárattal két külön egység található. Az utcafronton 28 m2tágas helyiség széles bejárattal akár üzlethelyiségnek, melyhez közvetlenül kiszolgáló helyiségek tartoznak (öltöző, zuhanyzó, wc, iroda, raktár, teakonyha). Fontos, hogy ez az egység az udvarról külön bejárattal is megközelíthető. Mérete összességében: 56 m2A földszinten az udvar felőli részben egy külön bejárattal rendelkező 42 m2-es rész található, ahol konyha, fürdőszoba, wc, valamint egy nagyobb, vagy két kisebb szoba kialakítására van lehetőség. Lakásnak és irodának is kiválóan alkalmas. Kertkapcsolatos, ezért az udvar felé nagyobb terasz kialakítási lehetősége van.
A földszinten található egy 10 m2-es kazánház. Az épületben a földszinten és az emeleten külön vízkör lett kialakítva felszerelt mérőórákkal. A kazánházban kialakításra került vízvételi lehetőség, melegvíztároló és bojler részére bekötések. Az épület 2 db Schiedel kéménnyel rendelkezik (gáz és vegyes tüzelésű kazánhoz).
Itt még nincs vége az épületben rejlő lehetőségnek.
A földszintről szélesebb 2 szárnyú főbejárati ajtóval egy előtérbe érkezünk, ami egy külön egység. A tágas lépcsőházban tárolóhelyiség került kialakításra. A lépcsőházból az emeleti részbe érkezve akár két külön lakás, iroda, vagy egy extra méretű lakórész érhető el összességében 125 m2-en.
Az emeleten utca felőli részében két szoba, egy nagyobb szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba épített zuhanyzóval, mosógép kiállással és kézmosóval, valamint külön wc is található.
Az emelet kert felőli részén szélesebb előtérből egy extra méretű nappaliszoba és egy hálószoba is nyílik, amihez fürdőszoba, wc-vel és gardrób helyiség is tartozik.Az emeleti szinten gipszkarton falazat glettelve, festésre előkészítve, a padló hidegburkolatai elkészültek a két kisebb szoba esetében laminált padlóhoz a padlókiegyenlítés is elkészült. A fürdőszobák és a wc-k, valamint a konyharész oldalfalak burkolása is készen van. Az elektromos tűzhely és sütő részére kiállás, valamint a páraelszívók a konyhában és a vizes helyiségekben is bekötésre kerültek.A wc-ben falba süllyesztett wc tartályok vannak.
Az épületben a riasztórendszer csövezése és kábelezése is megtörtént, csakúgy mint a tv és internet vezetékelése.
Az emelet mindkét végénél erkély került kialakításra egyenként több, mint 13 m2.
A ház rá van kötve a víz, szennyvíz és villanyhálózatra. A gáz pedig a telken van.A gázbekötés terve engedélyeztetve van. Az udvaron fúrt kút található. A kerti csap az épület oldalán ki van építve.
Az épület:- falazata 38-as Porotherm nútféderes tégla- dupla gerendázott, beton béléstesttel- a tetőanyag gomba és égés ellen kezelve van- a tetőcserép Mediterrán Renova- a műanyagablakok 3 rétegűek és redőny, illetve szúnyogháló előkészítésűek- a bejárati ajtók több ponton záródó műanyag nyílászárók- több helyiségben gipszkarton falazat elkészült, glettelve- az emeleten a burkolási munkák elkészültek.
Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134081673

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn