Abasár központjában 1800nm telken 220nm alapterületű 2szintes ház

company_logo

85 400 000

Ft

388 182 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 19:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
F

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1800  m2
Méret:
220 m²

Leírás

Abasár központjában eladóvá vált, egy csodálatos örök panorámával rendelkező, 2 szintes és teljesen alápincézett, enyhéz csúsztatott elrendezési megoldással épült nettó 165nm épített alapterületű, de bruttó 220nm hasznos alapterülettel rendelkező, exkluzív kialakítású, parkosított kertű családi ház, dupla telken. A duplán összkomfortos ingatlan első szintjén egy nagyméretű konyha-nappali, hálószoba, fürdő, kamra, a bejárat mellett pedig előszoba és egy földszinti teremgarázs található. A második szint 3 rendkívül világos, erkélyekkel körbevett háló- és dolgozószobából, mosókonyhából (korábban konyha) és egy gyönyörű fürdőszobából áll. A fél szuterén pincehelység tulajdonképpen egy tökéletesen berendezett fedett teraszra nyíló (külön vizesblokkal zuhanyzó és WC- rendelkező) nyárikonyha, mely egyben az energetikai kiszolgáló helyiség is, de ebből nyílik még egy kis műhely, bicikli tároló és egy borospince is kis társalgóval. A kert fásított, parkosított mesés zöld növényzettel, fa-tárolóval és teret biztosít legalább további 3 autó parkolására is. A ház 3 kiépített fűtési rendszerrel rendelkezik: gázkazán (mindkét lakószinten padlófűtés lett kialakítva) vegyestüzelésű kandalló és klímával is fűthető a ház. Meleg vizét jelenleg két külön bojler biztosítja, és 3*25A ipari áram is kiépítésre került. A ház körbeszigetelt, tetőzete komplett felújításon esett át, nyílászárói minden szinten a legújabb követelménynek is megfelelnek, a D-K-i teraszos oldalon pedig redőnnyel felszereltek. És ha mindez nem lenne elég a kert lépcsőzetes kialakítású, s alsó szintjén egy külön kiépített pince és egyéb tárolók lettek kialakítva az itt élő és leendő szerető családja örömére.
A teraszról kellemes panorámás kilátás nyílik Abasár dimbesdombos településére és a Medőhányó néven ismert gyönyörű zöld hegyvonulatra!

A telek mindösszesen 1800 nm, rajta zárt és nyitott garázsbeálló és több tároló található, maga az ingatlan pedig központi elhelyezkedésű. Iskola, buszmegálló, boltok, porlgármesteri hivatal minden pár perc sétányira található. Igazi kész álomotthon a Mátra lábánál fekvő borászati központ szívében.

Az ingatlant elsősorban fiatal, 1-3 gyermekes családoknak ajánljuk, akik imádják a társasági életet és látnak fantáziát esetleg a borászatban is, de kiváló meleg fészek lehet ez egy összetartó, több generációs család számára is!

Jelenlegi családja imádja és igényesen, exkluzívan fejlesztte, szépítgette az ingatlant, azért nehezen válik meg otthonától, és tagjai nagyon remélik, hogy új tulajdonosai ugyanilyen szeretettel ápolják tovább a családi fészek értékeit!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem, hogy hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kedvezményes ügyvédi díjakkal, energetikai tanúsítvány beszerzésével, és banki hitelek ügyintézésében való segítségnyújtással támogatom Önt a vásárlásban.

Viszontlátásra!

Azonosító: 2464

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149675123

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn