A Mátra lábánál APC községben Eladó Családiház

company_logo

39 900 000

Ft

249 375 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
160 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
541  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Egy Kihagyhatatlan alkuképes ajánlat Apc községben, a kiváló adottságokkal rendelkező 3,5 szobás 160 m2 alap területű kertes családiház irányára mindössze 39,9 millió forint!

A csendes, nyugodt, rendezett utcában található ingatlanból szép kilátás nyílik Somlyó hegyre.

A Kertes családi ház Felújítás alatt áll.
Az ingatlanba a főbejáraton kívül még a garázson és a kazánházon keresztül is megérkezhetünk attól függően, hogy autóval vagy gyalogosan érünk haza.

A ház Emeletes Kivitelezésű, alsó szinten található nappali, ebédlő, konyha, spejz, WC, 1Kisszoba, kazánház, és a fűtött garázs. Felsőszinten a folyosóról 3 Nagyszoba nyílik, továbbá 1 fürdőszoba, külön WC és zuhanyzó, valamint a padlásfeljáró is itt található. Az épület DK-i fekvésű világos helyiségekkel.

A Tető 10-15 éven belül lett teljesen Kicserélve, a nyílászárók 10 éve felújításra kerültek, ekkor Redőnyök lettek Felszerelve. A ház több alt ernatívát is biztosít számunkra Fűtés terén a Gázkazán mellet egy Vegyes Tüzelésű Kazán is üzemeltethető. A nappaliban található kandalló szintén megoldás nyújt az átmeneti hidegebb napokra. A szobák parkettával és tapétával burkoltak, megkímélt állapotúak, a többi helyiségben járólap burkolatot kapott.

Az udvar hátsó részén van a Második Garázs mint melléképület alatta egy 20 nm Hatalmas Pince van, amely a téli időszakban megfelelő hőmérsékletet biztosít a télre elrakott zöldségek-gyümölcsök és az elteleltetett virágok számára is.
A házhoz tartozó Hátsó Kertet, használhatjuk konyhakertként, vagy saját igényeik szerint szabadidős tevékenységhez kapcsolódó létesítményeknek is helyet adhat mint például kertikonyha, szauna, dézsa, medence.

Az ingatlantól Párszáz Méteren Belül megtalálható orvosi rendelő, óvoda, művelődési ház és könyvtár, posta, sportpálya, sportolási lehetőségek. A Bevásárlást Intézhetjük helyben, illetve a nagyobb bevásárló központokban, Hatvanba, Pásztón, továbbá Gyöngyösön is.

Buszjáratok Indulnak a településről a főváros, és a környező városok irányában, autóval Budapestet 45 perc alatt tudjuk elérni a 21-es főút és az M3 autópálya használatával. A környező településeken lévő nagyobb cégek több lakosnak adnak munkahely lehetőséget

Azoknak Ajánlom akiknek fontos a nyugalom, a kényelem, egy olyan praktikus családi házat keresnek maguknak, ahol megtermelhetik a zöldségeket, kedvükre kertészkedhetnek, szeretik a természetet, a hegyeket, szeretnek túrázni, és AKIK Élzeni Szertnék A Vidék Hangulatát.

Lépjen Velünk Kapcsolatba, és költözzön Barátságos szomszédok köré! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142331285

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Fundamenta Értéklánc Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn