Eladó 87 nm-es ház Kisköre

company_logo

43 900 000

Ft

504 598 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 18., 17:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
87 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
560  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó, Kisköre városában, Heves vármegye déli szegélyén, a Tisza-tó partján , egy gyönyörű 2020-ban teljesen felújított nyaraló! Az üdülő övezetben, a legszebb utcában!
Az ingatlan amely lakhatásra is alkalmas, a következő helyiségekből áll: 3 szoba + amerikai konyhás nappali, külön fürdő és mellékhelyiség. A füdőszobában épített zuhanyzó lett kialakítva. A meleg vizet Ariston bojler szolgáltatja. A fűtést épített kandalló és hűtő-fűtő klima biztosítja. A ház szigetelést, nemes vakolatot és díszburkolatot is kapott. Minden belső burkolat igényesen kivitelezett, minőségi anyagból készült. Az emeleten nappali + 2 szoba helyezkedik el. A szobákból egy nagy közös erkélyre léphetünk ki. A két szintes házat parkosított, gondozott kert és hatalmas fedett terasz övezi körül. Kialakításra került egy kerti filagória és sütögető hely, a kinti konyha előtető szerkezete is elkészült a ház körül.
Az összes közmű beveztve( víz, csatorna, villany) és 3 éve teljesen újravezetékelve, a gázcsonk a telken belül. A hulladékot és a szelektív hulladékot is elszállítják.
A telek 560 nm az ingatlan 87,5 nm. Befektetésnek is kiválló, akár 6-8 fős társaságnak is kiadható.
Az ingatlan berendezése is a vételár részét képezi.
Az utcában többen már életvitelszerűen ott élnek. A szomszédok és az egész környék igazi kis közösség, barátságos, kedves emberek.
Európa-szerte elismert és keresett ökoturisztikai célponttá vált a Tisza-tó. Újra erdősült árterei, szigetekkel tarkított felülete, az ősi Tisza-vidéket felidéző ártéri táj alakult itt ki. Pihenni, kikapcsolódni vágyóknak ideális: strand, kerékpárkölcsönző, vízi sport, hajó bérlési lehetőség, éttermek, kilátó, hajósiskola... páratlan természeti környezetben. A Tisza-tó bölcsőjének is nevezett erőmű a Tisza középső szakaszán, Kisköre község határában található. A hallépcső, mely Európa legnagyobb ökológiai halfolyosója 2014 őszére készült el. 1371 méter hosszú, vízesésekkel tarkított hegyi patakra emlékeztető ökológiai halfolyosó.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukciói már nyaralók esetén is elérhetőek! Használja ki, hogy amennyiben az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol, a banki ügyintézést is díjmentesen, gyorsan intézzük.
Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal a hét bármely napján.

43900000 Ft

Referencia szám: M272759

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147071104

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn