Eladó 70 nm-es ház Noszvaj

company_logo

22 900 000

Ft

327 143 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 10., 09:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
555  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2020

Leírás

Heves vármegyében, a Bükk hegység lábánál, Egertől 7 km, a gyógyfürdőjéről világhírű Bogácstól 6 km, Mezőkövesdtől 16 km, a síkfőkúti tavaktól 200 méter távolságra, a hegyekkel körbevett, festői szépségű, lakhatásra, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas Noszvaj községben, belterületi, üdülőházas övezetben, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül az erdő mellett, 555 nm-es összközműves telken található, vasbeton alapon tégla falazatú, 70+70 nm alapterületű, 2 szintes, szintenként akár külön bejárattal is rendelkező, tetőtér beépítéses, befejezésre váró üdülőház, családi okok miatt sürgősen eladó!
Eredetileg egy faház állt az udvaron, a jelenlegi tulajdonosok bővítésre kaptak építési engedélyt és azt tervezték, hogy a faház köré építenek porotherm téglából egy tetőtér beépítéses lakóépületet és majd itt fognak lakni. Jelenleg szerkezet kész az épület, a főfalak, az alsó szinten a válaszfalak is állnak, a tetőszerkezet elkészült, cserépborítással befedték, az aljzatbetonozást, a szennyvízvezetékek beépítését és a tetőtér födém szerkezetét elkészítették, a további munkálatok azonban már az új tulajdonosokra várnak!
Az ingatlan összközműves, víz, villany, csatorna telken belül, gázvezeték az utca elején, bővítésre, rácsatlakozásra kaptak ígéretet, hogy a következő településfejlesztéssel ez is megvalósítható! Alsó szintjén két nagyszoba, egy nagy konyha, nagy fürdőszoba, előszoba és egy nagy fedett terasz, felső szintjén szintén két nagyszoba, egy nagy konyha egy nagy fürdőszoba kialakítására van lehetőség!
Az udvaron garázs, nyitott vagy zárt kocsi beálló, raktárként vagy műhelyként használható melléképület, grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely, sportolásra, szabadtéri játékok művelésére alkalmas szép, füves kert kialakítására is van lehetőség!
Az ingatlan per-, teher-, hitelmentes, családosoknak, nyaralni vágyóknak vagy falusi turizmus keretében apartman házat üzemeltető vállalkozóknak, egyaránt jó szívvel tudom ajánlani!
Ügyvédi háttérrel, több mint 25 éves gyakorlattal, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!
A megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, jöjjön, nézzük meg együtt álmai ingatlanát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141795461

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn