Ostorosi eladó 109 nm-es ház

company_logo

108 000 000

Ft

990 826 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 10., 09:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
109 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
519  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2015

Leírás

Heves megye, Ostoros, Tópart lakóparkban 2 háló + nappali, 109m2-es ikerház 519m2-es telken eladó. Az ingatlan 2015-ben épült K-típusú B38-as Porotherm téglából 10cm-es szigeteléssel. Helyiségei: előtér, egy tágas, világos konyha-étkező nappali, közlekedő, 2 hálószoba, egy épített zuhanyzós, sarokkádas fürdőszoba, WC, ill. egy 22m2-es garázs, mely jelenleg műhelyként funkcionál (de bármikor visszaalakítható garázzsá, vagy igény szerint egy plusz szobává). Az otthon melegét gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátorokon ill. padlófűtésen keresztül, de kandalló is beépíthető (az ehhez szükséges kémény ki lett alakítva). A szobák parketta borításúak, a többi helyiség kerámia járólap burkolatot kapott. Az ingatlan minőségi anyagok felhasználásával épült, ízlésesen kialakított. Az udvar szépen parkosított ill. egy kis veteményeskert is helyet kapott. A hátsó terasz kellemes helyszínt biztosít családi- és baráti összejöveteleknek. Az ingatlan ideális otthona lehet fiatal pároknak, családoknak.
Az Egertől 3km-re fekvő Tópart lakópark, exkluzív újépítésű otthonaival, népszerű családias övezet, de befektetési szempontból is kiváló lehetőségeket rejt magában. A közelben megtalálható óvoda, iskola, üzletek, buszmegálló illetve, Egerhez való közelsége miatt a város központja és nevezetességei, valamint az új M25-ös főúton keresztül az M3-as autópálya is gyorsan elérhető.
Amennyiben Egerhez közel, de a város zajától távol, nyugodt, elegáns, zöldövezeti környezetben keresi új otthonát, kérem keressen bizalommal! Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, pénzügyi tanácsadással, CSOK és egyéb kamatkedvezményes hitel ügyintézésével segíti ügyfelei ingatlanvásárlását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141483694

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn