ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS A FÉSZEK LAKÓPARKBAN!

company_logo

75 000 000

Ft

1 136 364 Ft/m²

Cím:

Hajdú-Bihar; Debrecen; Fészek lakópark

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Méret:
66 m²

Leírás

A projektben eladásra kínálunk egy 66 nm-es, nappali + 2 szobás, déli tájolású lakást 29 nm-es terasszal valamint 70 nm-es kertkapcsolattal.Debrecen, Fészek lakópark városrészen, csendes aszfaltozott utcában 9 lakásos társasház épült.

A kétemeletes épület eltérő méretű többszobás, nagy lakásokból áll.
A földszinten 3 db kertkapcsolatos, teraszos lakás, az első emeleten 3 db erkélyes ingatlan helyezkedik el, míg a második emeleten 3 db lakás került kialakításra, ebből 2 db exkluzív penthouse, melyek saját belső lépcsővel rendelkeznek. A lépcső egy tágas nappaliba és a hozzá tartozó napfényes teraszra vezet. A legfelső lakások önálló napelem-rendszerrel lesznek kiépítve, így egy alacsony energiaigényű, gazdaságosan fenntartható lakást tud vásárolni.
A társasházban megújuló energiatermelés is megépítésre kerül napelem formájában, melynek fő célja a közös gépészeti, világítási és lift energiaigény kielégítése.Ez az egyszerű letisztult épület, minőségi kivitelezésű, változatos lakásokat kínál, minőségi burkolatokkal.A tervezés során a kis és nagy családosokat tartották szem előtt, így többnyire, tágas, nappali + 2 szobás lakásokkal került kivitelezésre.
Az ingatlanok fűtését 2 darab kondenzáció gázkazán biztosítja lakásonkénti szabályozással, padlófűtéssel. A teremparkolók az épület pinceszintjén/garázsszintjén kerültek elhelyezésre, melynek vásárlására van lehetőség, ára: 6 M Ft.
A beruházó jó referenciákkal bír, megbízható háttérrel rendelkezik, és tapasztalt szakemberekkel dolgozik.A meghatározott fizetési ütemezést CSOK és banki hitel felvétele esetén rugalmasan kezelik, hogy minden leendő lakó megtalálhassa a számára megfelelő otthont.

Főbb jellemzők:AA energetikai besorolás, a közös villanyórához, közös gépészeti, világítási és lift energiaigény felhasználáshoz napelem biztosítja a forrást, falazat Porotherm 30 N+F tégla15 cm EPS homlokzati hőszigetelés, válaszfalak Porotherm 10 N+F Silka hanggátló falazóelem, lakásokban padlófűtés, helyiségenként fűtésszabályozóval lakásonként 1 db klímaberendezés, riasztó előkészítés. A lakások tervezett műszaki átadása: 2023. május 31.A folyamatos beruházások és a kereslet miatt is ez a környék igen népszerű és felértékelődött területe Debrecennek.
Így ha Ön is egy modern, családias környezetben keresi otthonát, ne habozzon, keressen bizalommal a hét bármely napján.

Referencia szám: PR058866/LK/15867

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135905403

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn