Jó fogás!

Tégláskertben,60 m2-s, 2 szobás családi ház eladó

company_logo

37 900 000

Ft

541 429 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 15:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
6

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
746  m2
Méret:
70 m²

Leírás

Csak Nálunk!

Debrecenben, Tégláskert városrészen, a Varsa utca 6 szám alatt, eladó egy 746 m2-s telken elhelyezkedő, hatvanas években épült, tégla építésű, 60 m2-s, 2 szoba + nagy étkező konyhás családi ház.

Az ingatlan könnyen megközelíthető, jó állapotú aszfaltozott úton. A reptér közelében ugyanakkor alapvetően csöndes kis utca, rendezett szomszédos portákkal és átmenő forgalomtól mentes. A telek szabályos alakú, 9,5 méteres utcafrontja van így a ház mögötti zöld terület hosszanti irányba nyúlik el.

A ház beton alapra épült, kis méretű téglából és összközműves. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler. Az alapvető lakhatási viszonyokat és az állagmegőrzést szem előtt tartva mindig vigyáztak rá, karban tartották. Hőszigetelt üvegekkel ellátott műanyag nyílászárókkal szerelt és szúnyoghálós. Sárfödémes, a tetőszerkezet nem új, de ellátja funkcióját, nem ázik, szerkezetileg rendben van, a héjazat égetett cserép. A burkolat az egyik szobában laminált parketta, a másikban mozaik parketta, a többi helyiség járólapos.

A ház elosztása kimondottan jó, ideális: nagy előszoba fogad, innen nyílik egy központi élettérnek tekinthető konyha étkező és abból nyíló szoba az utcafront felé. Az előszoba végén van a másik szoba, ami a kert felé néz, ebből adódóan kellően szeparált. Ebből a szobából érhető el a fürdőszoba wc. Alaprajz a képek között!

Összegzés:

Hangulatos kis ház, jó belső terekkel. Az építés évéből kifolyólag a belmagasság 2,5 kicsivel kisebb a megszokottnál, de nem zavaró. Jól elkülönített, világos, nagy méretű szobái vannak. Az előszoba is tágas, jól hasznosítható. Az ablakokat 2020-ban cserélték, a fűtés, vízellátás rendeltetésszerűen működik. A fürdőt pár éve újították, épített zuhanyzóval. Alap szintű burkolatok vannak benne de szükség esetén vállalható. Törődést idővel a külső homlokzat igényel, szigetelést és festést. A házra ráhúzható hogy korszerűsítést igényel, de pont az az állapot, ha egy szűkösebb büdzsé áll rendelkezésre, tisztasági festést követően is azonnal költözhető, szerkezetileg rendben van.

Környezetére gondos, idős hölgy portája volt. A hagyatéki eljárás jelenleg is zajlik ami 3 6 hónap közé tehető, ugyanakkor rendezett és egységes örökösi viszonyok mellett (testvérpár) az ingatlan eladó, előszerződés köthető rá.

Nem utolsó sorban, elérhető árú ház, biztonságos, jó helyen, gyakorlatilag egy felújítandó két szobás panel lakás áráért. Akinek fontos a szabad levegő, kert és nyugalom, magára ismert a hirdetésben, erősen ajánlott a megtekintés.

Az ingatlan alkuképes.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150336620

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 17 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn