RITKA LEHETŐSÉG DEBRECEN BELVÁROSÁBAN!

company_logo

800 000

Ft

9 639 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán
Méret:
83 m²

Leírás

Kiadó egy 83 nm-es utcai bejárattal, kirakattal rendelkező üzlethelyiség a belváros egyik legfrekventáltabb részén, a főtér közelében. Ez az üzlethelyiség ideális választás lehet mindazok számára, akik DEBRECEN SZÍVÉBEN szeretnék vállalkozásukat működtetni, legyen szó kiskereskedelemről, szolgáltatásról vagy bármilyen más üzleti tevékenységről.

Az üzlethelyiség gyalogosan és autóval egyaránt KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ, így ügyfelei számára kiválóan elérhető helyen található. A hátsó KIJÁRATNAK köszönhetően az árufeltöltés és rakodás zökkenőmentesen megoldott, ami jelentősen megkönnyíti a mindennapi működést. Ezen felül a parkolási lehetőségek is rendelkezésre állnak, így nem kell aggódnia a parkolás miatt sem.

Ez a rendkívül PRAKTIKUS és STRATÉGIAILAG ELŐNYÖS üzlethelyiség HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ, ami biztosítja Önnek az üzleti tervezhetőséget és stabilitást. Ha fontos Önnek, hogy vállalkozása Debrecen egyik legjobb részén legyen jelen, ez az üzlethelyiség a tökéletes választás.

NE SZALASSZA EL ezt a KÜLÖNLEGES lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tekintse meg személyesen ezt az egyedülálló üzlethelyiséget!

Referenciaszám: # 111835


*****

For rent is an 83 sqm business premises with street entrance and storefront in one of the most frequented parts of the city center, near the main square. This business premises can be an ideal choice for all those who want to operate their business in the HEART of DEBRECEN, be it retail, service or any other business activity.

The store is EASILY ACCESSIBLE both on foot and by car, so it is located in an excellent location for its customers. Thanks to the rear EXIT, the loading and unloading of goods is solved smoothly, which significantly facilitates everyday operation. In addition, parking facilities are available, so you don't have to worry about parking.

This extremely PRACTICAL and STRATEGICALLY ADVANTAGE business premises is FOR LONG-TERM RENT, which ensures business planning and stability. If it is important to you that your business is present in one of the best parts of Debrecen, this business premises is the perfect choice.

DO NOT MISS this SPECIAL opportunity! Contact us today to view this unique retail space in person!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149613959

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn