Nagyerdei luxus ingatlan eladó

company_logo

88 070 960

Ft

1 834 812 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
48 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2021

Leírás

Az Egyetem Tower egy 65 lakásos komplexum, amely széles körű szolgáltatásokkal gondoskodik majd az itt lakók kényelméről. Az új lakástulajdonosok a nagyerdei övezet mellett a társasház nyújtotta szolgáltatásokat is nap mint nap élvezhetik, mint például a 24 órás recepciót, vagy a tetőteraszon kialakításra kerülő panorámás napozót, medencét, jakuzzit és szaunát. A földszinten a lakók biztonságáról gondoskodó portaszolgálat kényelmi szolgáltatásokat is ellát majd, mint a házhoz rendelt csomagok átvételét, vagy akár a taxirendelést.

Ez a fejlesztés egy olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, technológia vagy az épület jellege tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát képvisel a városi ingatlanpiacon, amely a legigényesebb vásárlók igényeit/elvárásait is képes kielégíteni.

Szeretne luxus körülmények között élni, mindennapjait egy reggeli úszással kezdeni, majd a nap végén a szaunában, jakuzziban kikapcsolódni? Akkor Önnek épül Debrecen egyik legkiemelkedőbb, építészetileg, műszaki paramétereiben és szolgáltatásaiban is egyedinek tekinthető 9 szintes épülete.

Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerülnek kialakításra, amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne.
A projekt harmadik emeletén 41 nm-es, déli tájolású lakás 17 nm-es terasszal eladó.

Referencia szám: PR051947/F/51

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127832386

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás