Modern otthon, családias környezet - zárt udvaros társasházi lakás, ah

company_logo

67 900 000

Ft

1 060 938 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 2., 17:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
tetőtér

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Költözhető:
azonnal

Méret:
64 m²

Leírás

Eladásra kínálunk egy fiatalosan felújított, 64 négyzetméteres, nappali + 2 szobás társasházi lakást egy csendes, családias környezetben. Az ingatlan két loggiával rendelkezik, ahol élvezheti a parkosított belső udvar nyugalmát. A saját udvari beállóval pedig az autó parkolása is kényelmes és biztonságos. Ez az otthon tökéletes választás mindazok számára, akik modern, praktikus életteret keresnek egy barátságos közösségben, Debrecen Postakert városrészén! Üdv itthon!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ:
A lakás egy kis lakóközösségű, zárt udvaros 2010-es építésű társasházban található, a 3. emeleten. Körbe napozott, 2 db loggiával, gáz-cirkó fűtéssel felszerelt, amely termosztáttal vezérelhető és 2024-ben korszerűsítették. Emellett gépesített konyhával kerül értékesítésre az ingatlan, amely szintén az idei évben lett teljes körűen felújítva.

ELRENDEZÉS:
Az ingatlan elrendezését tekintve, belépve, egy gyönyörű tágas tér fogad minket, melyből ez a fiatalos, modernizált konyha nyílik, egyből balra pediglen a szülői háló fogad. A tulajdonos óriási figyelmet fordított a színek összhangjára, ezt a nappali és étkező részben is megfigyelhetjük. Az egész lakás körbenapozott, minden napszakban fényes terek fogadnak minket, melyeket a nappaliból nyíló loggiák színesítenek. Továbbhaladva a közösségi térből nyíló folyosón, jobbra kamra, mellékhelyiség, balra a káddal felszerelt fürdőszoba, szemben pediglen a 2. hálószoba fekszik, mely jelenleg gyerekszobaként is tökéletesen funkcionál.

MŰSZAKI ADATOK:
- 64 négyzetméteres hasznos alapterület;
- 3. emelet;
- műanyag nyílászárók, redőnnyel felszerelve;
- 2 db loggia;
- termosztáttal vezérelhető gáz-cirkó fűtés;
- külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel felszerelt.

LOKÁCIÓ, ELLÁTOTTSÁG:
Kiváló lokációval rendelkezik az ingatlan, néhány perc sétára a Nagytemplom, Piac utca, ettől függetlenül mégis csak egy csendes, gyermekbarát kertvárosi környék. A közelben található Lidl, dohánybolt, illetve egyéb bevásárlásra alkalmas lehetőségek, emellett több szépségipari szaküzlet is.

PARKOLÁS:
A társasháznak egy zárható parkosított belső udvara van kialakítva. Továbbá minden lakás számára felszíni autóbeállót alakítottak ki, melyet jelen esetben tartalmaz a vételár. Mindemellett, lehetőség van az utcában is a parkolásra ingyenesen.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:
Az ingatlantól 100m-re helyezkedik el a buszvégállomás, melyről a város melletti, környező településekre naponta többször induló buszjáratokkal lehet eljutni, emellett a városi tömegközlekedés is könnyen elérhetők.

Ez a lokáció minden igényt kielégít. Érdemes ideköltöznie!

------

Olyan jövőbeli tulajdonost keresünk, aki szereti a fiatalos életteret, nem zárkózik el egy 2010-es építésű társasház tetőtéri, körbe napozott lakásától, csendes, gyermekbarát környéken szeretni élni, ahol a parkolással sem kell bajlódnia, hiszen belső zárt udvarban, de akár az utcán is ingyen megteheti. Amennyiben magára ismert, és felkeltette érdeklődését az ingatlan, állok szíves rendelkezésére!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013755

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn