Kiemelt!

Mikszáth Kálmán utcán, 60 m2-es, teljesen felújított lakás eladó.

company_logo

65 900 000

Ft

1 098 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán
Méret:
60 m²

Leírás

Nagyerdei városrészen, a Mikszáth Kálmán utcán, hatlakásos, zárt udvaros társasházban, 60 m2-es, 2 szobás, étkezős, erkélyes, második emeleti, klímás, 2021-ben teljes körűen felújított, gázcirkó fűtésű lakás eladó.

Irányár: 65.900.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

*******************
Részletes leírás:
*******************

A környék egyrészt magában hordozza a nagyerdei városrészek hangulatát, másrészt a kiváló infrastruktúrának köszönhetően, a mindennapokban szükséges üzletek, és szolgáltatások mind a közelben vannak. Természetesen az egyetemek, akár az Egyetem téri, akár a Böszörményi úti karok akár rövid sétával, kényelmesen elérhetőek.

A társasház épülete a Mikszáth Kálmán utca Gyöngyösi utcához közelebbi szakaszára esik. Téglaépítésű, kettőemeletes kivitelben készült, szintenként kettő lakással, az alagsorban pincerekeszekkel, és egy közös kerékpár tárolóval.

Az eladásra kínált ingatlan 60 m2-es lakótérrel rendelkezik, fekvését tekintve délkeleti, délnyugati és északnyugati tájolással bír. Mindennek köszönhetően, szép, napfényesek a helyiségek.

A lakótér a 2021-ben történt átalakítás során nyerte el jelenlegi elrendezését, az eredetiekhez képest sokkal tágasabbak élhetőbb terek jöttek létre. A szobák kényelmes méretűek, a konyha és az étkező szervesen kapcsolódik egymáshoz, a fürdő és a WC egymástól elkülönítve lett kialakítva. A sok jó adottság közül kiemelendő, hogy a fürdőszoba rendelkezik ablakkal, így jól szellőztethetővé teszi a helyiséget. Szintén hangsúlyos paraméter a 4 m2-es erkély is.

Az említett felújítás során, gyakorlatilag tégláig vissza lett bontva, és újraépítve minden. A látványosabb burkolat és külső-belső nyílászárók cseréjén túl, a komplett konyha és fürdő újraépítésén át, a teljes gépészet is újra lett szerelve. Az elektromos hálózat az órától lett újra húzva, szerelvényezve. A teljes víz és szennyvíz vezeték rendszer is ki lett cserélve, valamint a komplett fűtési rendszer került kialakításra, bele értve a kazánt és radiátorokat is.

Rezsi tekintetében abszolút kezelhetőek a költségek. Éves gázátalány 9.800 Ft., amire nem kell ráfizeti az éves leolvasást követően sem. A közös költség 10.000 Ft., ami mellé kiegészítésként 10.000 Ft. a felújítási alap.

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, a birtokbaadás megállapodás tárgyát képezi, de rugalmasan megoldható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147483805

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn