Mikepércsen, 1432 m2-s telken, 58 m2-s, 2 szobás családi ház eladó

company_logo

24 990 000

Ft

430 862 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
58 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
3

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1432  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csak Nálunk!

Mikepércsen, a Hold utca 3 szám alatt, eladó egy 1432 m2-s telken elhelyezkedő, 58 m2-es, két szobás családi ház!

A telek közel 20 méteres utcafronttal bír, ugyanakkor igen nagynak mondható, kellemes benapozottságú, öblös telekről van szó. Ez azért is előnye, mert építési teleknek és/vagy a már rajta lévő kis háznak a bővítésére is kiválóan alkalmas, több generáció számára is lehetőséget nyújt.

A jelenlegi ház tégla alapra épült, vályogból, ugyanakkor nem süllyed, száraz falazat jellemzi. Nincsenek keresztirányú repedések és a tetőszerkezet is rendben van. Utóbbin 15 centis sárfödém van, azon egy 10 centis perlitréteg, gömbszarufákkal, új lécekkel és csabai égetett makkoscserép héjazattal.

A fűtést korszerűsítve lett kondenzációs gázkazánra, ami a meleg vizet is szolgáltatja. A ház fenntartási díja alacsony. A burkolat a szobákban laminált parketta, a többi helyiség régebbi járólap. Fa nyílászárókkal szerelt. A lakótér elosztása ideális, két külön bejáratú és jól szeparált szobával, egy központi konyhával és egy kis előtér is rendelkezésre áll.

A ház hátsó homlokzata felől toldásra került egy közel 25 m2-s beton alap, így annak beépítése, bővítési lehetősége adott.

Összegzés:

Több lehetőséget is magában hordoz ez az ingatlan. Egyfelől az utca rendezett és a telek is kifejezetten hangulatos. Beépítésért kiált, ugyanakkor a rajta lévő ház is jól hasznosítható, részben felújított és bővíthető, így közel sem bontandó. A kettő együtt is jó alternatíva lehet. A telek hátsó részén új ház vagy egyéb ingatlan építése, valamint a meglévő ház átmeneti és hosszú távú hasznosítása is elképzelhető, így több generáció számára is megfelelő élettér lehet. A jelenlegi ház burkolatai (főként a fürdőszoba) korszerűsítést igényel ugyanakkor egy szűkösebb büdzsé esetén is azonnal lakható állapotú. A telek előnye, hogy nincs rajta számos bontandó melléképület, csak a fantázia szab határt neki.

Aki magára ismert a hirdetésben és hasonló elképzelései vannak, a megtekintés erősen ajánlott.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138121702

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás