Egyedi ajánlat!

Kossuth utca elején, LIFTES épületben, 86 m2-es, 2 szobás, galériás

company_logo

69 900 000

Ft

812 791 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
86 m²

Állapot:
Felújított

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Leírás

Abszolút belvárosban, a Kossuth utca elején, a város főutcájának és főterének közvetlen szomszédságában, klasszikus, nagypolgári stílusú, liftes társasházban, második emeleti, 86 m2-es, 2017-ben teljes körűen felújított, távfűtéses, saját otthonnak, bérbeadásra, airbnbztetésre egyaránt alkalmas lakás eladó.

Irányár: 69.900.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

*******************
Részletes leírás:
*******************

Elhelyezkedés tekintetében (is) csak szuperlatívuszokban beszélhetünk az ingatlanról. A társasház szinte a Piac utca és Kossuth tér sarkán van, így egyrészt a hétköznapokban szükséges üzletek és szolgáltatások, másrészt az esti és hétvégi kikapcsolódást biztosító szórakozóhelyek, bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók, cukrászdák, színház és mozi is, pár perces kényelmes séta távolságon belül elérhetőek

Közösségi közlekedés garmadájából választhat az ide költöző, több buszjárat, a villamosok és trolik megállói is a szomszédban vannak.

Autóval parkolhatunk az épülettömb mögötti, a Jászai Mari utca felől megközelíthető felszíni parkolóban, de sokkal célravezetőbb a frissen elkészült Sas utcai mélygarázsban letenni az autót. Bérlet vásárlása esetén, egésznap, és éjszakára is zárt, és őrzött helyen tudhatjuk négykerekű kedvencünket.

A társasház épülete a tipikus nagykapus, belvárosi, részben gangos, részben zárt lépcsőházas építészeti remek, amibe a lakók kényelme érdekében, az 1970-80-as években liftet is szereltek. Az a szárny, amiben az eladásra kínált lakás van, zárt lépcsőházas, kettő emeltes, és magastetős. Így a lakás felett voltaképpen csak a padlástér van.

A lakás 86 m2-es lakótérrel rendelkezik, a polgári lakásokra jellemző nagy, jelen esetben négy méteres belmagassággal. Ennek köszönhetően az egyik szobában egy 17 m2 területű, kényelmes belmagasságú galéria is kialakításra kerülhetett.

Az ingatlan magába foglal kettő igencsak nagyméretű szobát, egy nagyon kényelmes étkezős konyhát, egy zuhanyzós fürdőt, külön WC-vel, valamint előszobát, spájzot és közlekedőt, ami összeköti az egyes helyiségeket. A nagyobbik szobában került kialakításra a galéria, aminek köszönhetően ez a szoba jelenleg kettős funkciót lát el. Egyrészt nappaliként szolgál, másrészt a galéria, mint hálóhelyiség került használatba.

A lakás 2017-ben egy teljes körű felújításon ment keresztül, amikor is konkrétan tégláig vertek mindent, és onnan újra építették. Természetszerűleg ekkor a komplett elektromos hálózat, víz és szennyvíz hálózat is újra lett szerelve és szerelvényezve. Minden külső és belső nyílászáró is cserélve lett, sőt a szobák ablakai (mivel utcafrontiak) a homlokzat védettségéből adódóan, forma és színvilágában, az előírásoknak megfelelően lett egyedileg elkészíttetve.

A lakás felszereltségére jellemző, hogy rengeteg beépített szekrény készült, beleértve a teljes konyhát, a fürdőszoba bútorokat, az előszobában és közlekedőben lévő több funkciós szekrényeket, no és a kisebbik szobában lévő, külsőleg pusztán egy dobogónak tűnő, valójában viszont egy kihúzható, ágyat rejtő, fekvő ágyszekrényt. Természetszerűleg ezek mid a lakás elválaszthatatlan tartozékait képezik.

Rezsi tekintetében is kedvező adatokkal szolgálhatunk, a közös költség 22.000 Ft., a téli hőszolgáltatói díj, tehát fűtés és használati meleg víz együttesen 35.000 Ft., ami a nyári hónapokban 7.800 Ft.-ra csökken.

A tulajdoni viszonyok teljes mértékben rendezettek, a tulajdoni lap per-, teher-, és igénymentes.
Birtokbaadás abszolute rugalmas, megbeszélés kérdése, és persze a kialkudott vételár teljes megfizetésének határidejétől függő.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146206383

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás