Kivételes elrendezésű Debrecen Csapókerti lakás

company_logo

89 000 000

Ft

908 163 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 1., 13:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
120  m2
Méret:
98 m²

Leírás

Debrecen Csapókert csendes, egyirányú utcájában, 2001-ben épült sorházi, 98 m2-es lakás eladó.

Alapterületi elosztása minden családtag számára biztosítja az intim elvonulás lehetőségét, ugyanakkor a földszinti, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező, tágas nappali a közös programok lefolytatásához tökéletes. A nappali padlótól-mennyezetig tartó terasz ajtaja és ablaka egész évben biztosítja a természet közelségét az ingatlanhoz tartozó 60 m2-es kis kertkapcsolat révén, ahol akár a reggeli kávénkat, reggelinket is elfogyaszthatjuk, de tökéletes helyszín a hétvégi pihenéshez is egy pohár bor mellett.
A földszinten található amerikai konyha u alakú kialakítása, és a nappalitól akár ajtóval is elhatárolható része azok részére is ideális, akik elszeparáltan szeretnek a konyhában ténykedni. A földszinti mellékhelyiség épített zuhanyzóval rendelkezik, továbbá méretéből fakadóan akár mosókonyhaként is funkcionálhat.
A nappaliból igényes kovácsoltvas korláttal védett lépcsőn jutunk a félemeletre, ahol egy, a garázs fölött kialakított szoba található önálló gardróbbal. A tetőtérben további 3 szoba került kialakításra, így összesen 4 szoba biztosíthatja mindenki számára a nyugalmas elvonulás lehetőségét. Az udvari, keleti fekvésű szobák erkély kapcsolattal is rendelkeznek.
A szobákban a tetőtérhez igazított beépített szekrények biztosítják mindenki részére az intim tárolás lehetőségét, így tároló szekrényekről sem kell az új lakónak gondoskodnia. A tetőtérben kádas, mellékhelyiséges fürdőszoba került kialakításra.

MŰSZAKI ADOTTSÁGOK
Az ingatlan alacsony rezsivel rendelkezik a hőszigetelt műanyag nyílászáróknak köszönhetően. Fűtés gázcirkó kazánnal történik, a földszinten padlófűtés, az emeleti helyiségekben radiátorok biztosítják a meleget. Használati meleg víz előállítása gázzal történik. Az ablakok, terasz-, és erkélyajtók szúnyoghálóval is felszereltek. A lakásban 1 klíma is beszerelésre került. A 14 m2 alapterűletű önálló garázs - amely benne van az árban  mellett további 1 autó udvari beállására is lehetőség van, hiszen átjárható, szekcionált garázskapun keresztül az intim udvar is megközelíthető. A zárt udvaron kerti tároló, fúrt kút és öntözőberendezés is rendelkezésre áll.

KÖRNYEZET
Az ingatlan a sorház 4. lakása, kedves, összetartó szomszédokkal. A lakóterek mindkét oldalon csak garázzsal kapcsolódnak az előtte, és utána lévő lakásokhoz. Az ingatlan az utcára merőlegesen, utolsó előtti lakásként helyezkedik el, ezáltal csak egy szomszéd jár el a ház előtt.
Igazi kertvárosi környéken található ez a lakás, amely a közelben közlekedő buszjárattal könnyen megközelíthető, mindemellett minden fontosabb létesítmény (iskola, óvoda, közösségi ház, supermarket, stb.) elérhető távolságban van.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.
Jöjjön, nézze meg az ingatlant, gondolkodjunk együtt a lehetőségekben! Várom a hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137580615

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn