Kivételes Családi Otthon a Természet Ölelésében

company_logo

41 200 000

Ft

187 273 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 16:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
220 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
4212  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Fülöpön, mindössze 30 km-re Debrecentől egyedülálló lehetőség várja Önt egy gyönyörű, gondosan karbantartott családi ház formájában. Ez a kifogástalan otthon mindent kínál, amire egy modern család vágyhat.

Jellemzők:
Kényelem és Stílus: A 220 nm-es, 2 szintes szilikát építésű ház a kényelmet és stílust tökéletesen ötvözi. Az ingatlan 4 hálószobát, nappalit, valamint tágas közösségi tereket kínál, ideális otthont teremtve a családi élet minden pillanatához.

Kiváló Fűtési Rendszer: A gázcirkó fűtés és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik arról, hogy Ön mindig kellemes hőmérsékletű otthonban pihenjen.

Kert és Zöldövezet: A 4212 négyzetméteres telken gyönyörű öntözőrendszer gondoskodik a kert virágainak és növényeinek frissességéről. Az ingatlan egy része (kb. 3250 nm) akácerdővel is rendelkezik, így Önnek és családjának lehetősége nyílik arra, hogy a természet közelségében élvezze a nyugalmat és harmóniát.

Praktikus Kényelemszolgáltatások: Műanyag nyílászárók, pince és két különálló garázs biztosítják az Ön és családja kényelmét és praktikusságát.

Időtálló Minőség: Az 1990-ben épült ingatlan a minőség és tartósság jegyében készült, így Ön és családja hosszú éveken át élvezheti a biztonságot és komfortot.

Közeli Kényelem:
Fülöp település csendes és barátságos környezetében minden megtalálható, amire szüksége lehet mindennapi életéhez. Kényelmes közelségben találhatók iskolák, bevásárlási lehetőségek és egyéb szolgáltatások, így Ön mindig könnyedén hozzáférhet mindahhoz, amire szüksége van.

Ne Hagyja Ki Ezt a Kivételes Lehetőséget!
Ez az ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a családok számára, akik egy békés, gyönyörű környezetben szeretnének élni, anélkül hogy feladnák a kényelmet és a modern kényelmi szolgáltatásokat. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146668400

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn