Egyedi ajánlat!

Kismacson, 120 m2-s családi ház eladó!

company_logo

56 000 000

Ft

466 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
12

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1308  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Csak Nálunk!

Debrecen Kismacs városrészen, a Zápor utca 12 szám alatt, eladó egy 1308 m2-s telken elhelyezkedő, 1970-ben épült 120 m2-s, három szobás + nagy étkező - konyhás , tégla építésű családi ház, lakhatásra is alkalmas, szintén tégla építésű melléképülettel és tárolókkal.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Kismacs értékálló, dinamikusan fejlődő településrész, ugyanakkor összetartó, kis lakóközösség jellemzi. A közvetlen szomszédos porták is rendezettek, környezetükre figyelmes lakókkal. Könnyen megközelíthető, aszfaltozott úton és biztonságos kerékpárúton egyaránt. A tömegközlekedés is megoldott, az autópálya és bevásárló központok a közelben, gyorsan elérhetőek.

A telek szabályos alakú, közel 20 méteres utcafronntal. Összközműves, a csatornázás megoldott valamint az internet optikai kábelen biztosított.

A ház a 70-es években épült, terméskő alapra. Egy nagy alapterületű, a szokásosnál nagyobb kockaházról van szó, nagy belső terekkel és igény szerint jól alakítható helyiségekkel. Kiemelendő, hogy a ház szerkezetileg kiváló állapotban van, abszolút száraz falazat és alap jellemzi, mindenféle statikai problémától mentes. A tetőszerkezetet 2006-ban cserélték és sárfödémes. A ház kis méretű téglából épült. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet gázbojler.

A telek közeépső részén, hosszanti irányba nyúlik el a melléképület, ami áll egy gázkonvektorral fűtött nyári konyhából, hangulatos kis terasszal, valamint több tároló helyiséggel. Ez az épületegység is kis méretű táglából épült és kifejezetten jó állapotú, akár lakhatásra is könnyen kialakítható, így több generáció számára vagy a főépület felújítási időszakára is átmeneti megoldás lehet. A melléképület alatt egy száraz pince is rendelkezésre áll.

Összegzés:

Az ingatlan legnagyobb értéke a mérete és az állapota. Nem a típikus lerobbant kádár kockáról van szó, ellenkezőleg, nagyobb méretű szobák, tágas közelekedő és jó alakíthatság jellemzi. Természetesen korszerűsíteni kell de ezt követően egy hangulatos, saját elképzelésünkre szabható, egészséges méretű házat kapunk, nem utolsó sorban téglából és még mindig ott van a melléképület, aminek csak a fantázia szab határt.A kockaházak többsége a méretüknél fogva kompromisszumot igényel, ennél az ingatlannál ez nem tényező. Kellő szobaszámmal bír és variálható. Jó hangulat, lakájos éllettér jellemzi.

Az ingatlan pert és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükésges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144298598

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn